Prípravok na rýchlo mastiace sa vlasy

lucikc20
2. okt 2023

Ahojte, hľadám šampón alebo iný prípravok na rýchlo mastiace sa vlasy - mám mastnú pleť aj mastnú pokožku hlavy celý život, vlasy mám mastné za 1 deň, snažím sa ich ale umývať obdeň, alebo raz za 3 dni. Máte vyskúšané nejaké šampóny ktoré vám pomohli ? Som ochotná vyskúšať aj drahšie značky, len poraďte aké prosím.
Ďakujem veľmi pekne

terry658
2. okt 2023

@lucikc20 ja som na tom podobne. Nepomohlo nič. Teraz používam jeden suchý šampón z DM a je geniálny. Tak si nemusím vlasy umývať každý deň ale len každý druhý.

lucikc20
autor
2. okt 2023

@terry658 ja sa pokúšam vyhýbať suchým šampónom, robia sa mi potom vyrážky na hlave :(

simsalabim
2. okt 2023

@lucikc20 Ducray Argeal je super, dcera si ho moc chvali.

hortenziaj
2. okt 2023

@lucikc20 asi myslela tuhý šampón, ten používaš ako klasiku vo vode, len vyzerá ako mydlo.

marrtanko
2. okt 2023

Ahojte. Skúste použiť sódu bikarbónu raz za týždeň alebo ak máte jemné vlasy raz za dva. Naneste na mokré vlasy a rozmasírujte ku korienkom, nechajte pôsobiť aspoň 10-15 min. Používam ju prvý mesiac a vlasy si môžem maximálne dva krát za týždeň. Vlasy sú pekné ne mastia sa. Predtým som si vlasy umývala každý druhý deň.

pralinka25
2. okt 2023

@terry658 ktory?

terry658
3. okt 2023

@pralinka25 značka batiste. Dnes mám tretí deň neumyté vlasy a vyzerajú skvelo keď som ich prestrekla

terry658
3. okt 2023

@marrtanko ja som sódu používala pri no poo metóde a po čase sa z nej tvorili až chrasty na hlave a strašne to svrbelo. Treba s ňou opatrne.

luccija
3. okt 2023

@terry658 suchý šampón je výborný pomocnik
@lucikc20 to je taký typ pleti, vlasov.Tiez som čakala, že po puberte to prejde, po tehotenstve...ducrey šampón z lekárne je fajn plus čo najmenej chytať vlasy, nie tužidlo, masky iba na končeky, pozor na teply vzduch.Vzdy používam suchý šampón.Ja mám veľa vlasov, ale rýchlo splasknute a rýchlo mastné.Ale má to aj výhodu na mastnej pleti nebudeš mať skoro vrásky🙂

pralinka25
3. okt 2023

@terry658 dakujem. ja tiez pouzivam suchy sampon ale skusila som zatial len baleu tak skusim aj ten tvoj lebo fakt sa mi tie vlasy nechce kazdy den umyvat.

terry658
3. okt 2023

@pralinka25 aj ja som používala baleu ale veľmi to nefungovalo. Až potom baby tu v skupine DM písali o týchto suchých šampónoch tak som skúsila a sú skvelé!

pralinka25
3. okt 2023

dakujem za tip 🙂