Poraďte kvalitný a hlavne účinný šampón/aj iné prípravky na výrazný objem.Vlasy mám zdravé,celkom husté,vôbec nepadajú,ale tenšie a hodinu po vyfukani vyzerajú akoby nič.Myslim profi kozmetiku,drogerku som vyskúšala asi všetko,tuzidla a laky moc nemusím.Tak niečo s čím ste spokojné,nezaťažuje vlasy a vydrží aspoň ten jeden deň.Na nete je toho dosť,ale objednávať a skúšať 😏
@veselo_neveselo práveže nechodím,moja super kaderníčka išla na materskú,čo používala nemám šajnu a momentálne mám,že "butterfly" strih po lopatky,navštívila som v priebehu pol roka 3 kočky a výsledok od nich nič moc.Ja si to viem doma s kulmofenom pekne spraviť,ibaže ak nemám čas,potrebujem už základ šampón poriadny,keď to prehodím narýchlo cez hlavu a fenom nech to je zdvihnuté
ja mam extra tenke, splasnute, na rozdiel od teba aj riadne riedke vlasy. nedavno som objavila tuzidlo na objem od Redken a teda! to mi fakt nadvihne vlasy pri korienkoch
Asi ti moc neporadim, ale mne vlasy nadvihnu bezsilikonove sampony, respektive take prirodne...len ich treba potom este trochu uhladit niecim
Vykašli sa na šampony, šampon ti objem nespraví
Objem spraví len styling
Pozeraj typy produktov: texturizačný sprej, puder na objem, suchý šampon
Tieto produkty vedia pekne spravit a udržať objem
Jednoznačne power dust alebo volume sprej od Nirvel. A šampón s kyselinou.hyaluronovou Volume napríklad. Skúste popozerať na nirvel.sk
@nika_val a niečo konkrétne vieš poradiť? Alebo link
@claudaia ďakujem
Mne sa osvedcil matrix total results high amplify, sampon a sprej ku korienkom
Uplne konkretne ti neporadím ale pozri značku Schwarzkopf Professional Osis+ u nich som videla všetko aj ten texturizačny sprej aj púder majú
Aj značka Matrix ako vyššie spomínajú je dobrá a ma dobré produkty na objem 🙂
Ak chodis ku kadernicke, kde ti vyhovuje co pouziva, a drzi ti to na vlasoch, tak si kup od nej 🙂 To je asi naj referencia, ze to budes mat odskusane na vlastnych.
Ja tak mam tuziaci sprej Volumetry, ale ja mam velmi jemne vlasy.