Príliš zosvetlené vlasy

7. okt 2024

Ahojte. Mam zosvetlene blond vlasy, ale velmi by som chcela, aby boli trocha tmavsie. Taka neutralna blond, alebo skor svetlohneda. Kadernicka sice splnila moju poziadavku aby to nebolo do oranzova a podobne, ale momentalne mam vlasy prilis biele na moj vkus. Kadernicka mi dala na ne toner, co vyzeralo fajn, ale uz po dvoch umytiach su vlasy biele. Nemozem si dovolit chodit kazdu chvilu ku nej na tonovanie. Existuje nieco s cim by som si vytonovala doma? Myslim nieco, s cim mate realnu skusenost pri zosvetlenych vlasoch. Dakujem

la_dolce_vita
7. okt 2024

Stalo sa mi podobne v lete s melirom. Chcela som husty, ale uz to bolo privela. Toner mi nechala dlhsie, cize cela som bola blond :(. Casom sa to nastastie vymylo a na ten melir si davam fialovy sampon alebo kondicioner. Je to v pohode, pokial ti nevadi sivy nadych.

bilotti
7. okt 2024

@la_dolce_vita
Ja mám presne opačný problém 😄 už dva krát som sa bola premelirovat a po nejakom čase mi ako keby melír zapadol do mojich hnedých vlasoch a prevláda hnedá farba. Už po tretí krát by som nerada zase šla, rozmýšľam čo robiť..

biba_18
7. okt 2024

používam farbiace masky maria nila… na svetlulinkých vlasoch sú tie farby krásne. použila by som vanilku alebo kakao alebo kombináciu tých dvoch…

autor
7. okt 2024

@biba_18
A ktoru konkretne prosim ta?

biba_18
7. okt 2024

viď hore ☺️ som to doplnila..

biba_18
7. okt 2024

možno aj sand by bola dobrá… tá kakao nie je taká tmavá, alebo kebyže sa ti zdá tak netreba nechať dlho na hlave alebo zamiešať s kondicionerom… ale to sa vymyje… ale tak pekne, rovnomerne … mám rada tie masky…

la_dolce_vita
7. okt 2024

@bilotti tak toto tiez poznam, pred tymto hustym sa mi to tiez stavalo veru. Hmm, mozno to nebude len tym samponom, som ovela tmavsia ako v lete.

autor
7. okt 2024

@biba_18 vyskusam, pozeram ich a su mi sympaticke 😊 dakujem za tip