Ahojte. Viem, že každému sadne niečo iné. Ale ja nie som schopná si vybrať vôňu v obchode. Po 2 ovoňaniach už nemám šajnu... Dajte prosím tip na konkrétnu voňavku, čo sa páči vám (sladké a orientálne prosím nie).
Coach - coach toaletna voda (nie parfum). Pouzivam uz roky, je velmi prijemna, jemna. Na sebe ju necitim, manzel ju citi. A aj ked vyberiem oblecenie zo skrine, ktore som uz predtym mala oblecene davnejsie tak citim prijemnu vonu z vonavky.
Predtym som mala Versace - Bright crystal, Swarovski - Aura
Skus pozriet bvlgari omnia crystalline.
@letmebe8 coach striedam v lete ale mne sa floral nepáči ale klasická ružová edt
Inak aj davidoff cool water je fajn
Guerlain Aqua Allegoria ružova top👌
@lizatko1009 aku ma vonu?
@patrixxx23 ktorú myslíš?
@lizatko1009 ta neroli amara,co si dala fotku
@patrixxx23 sviežo, krásne, je to unisex môj ju použije, keď ma dosť ťažkých diorov, hermesov, ysl atď. Ale je jemná, svieža, bergamot, citrón, ale nie hnusný citrón ako moschino a spol ale luxusná vôňa. Svokra neznesie xy vôní, ale túto si sama vypýtala na narodeniny.
Porsche design...neskutocne prijemna nevtierava vona
@lizatko1009 dakujem..no neviem si tu vonu unisex predstavit,doteraz som mala len zenske parfumy,ale som zvedava..musim niekde vyskusat
@patrixxx23 skus, je čistá nič mužské a krásna unisex je aj táto a to ja mam iný nos na parfémy.
no tých vôní je plno.Momentálne takto na leto mám rada morské.Tie aj osviežia alebo potom som si spomenula na versace versens.Tá je taká akoby stredomorská cítiť v nej aj olivovník.Taká zaujímavá celkom.A potom mám rada na leto aj givenchy le secret
@patrixxx23 unisex svieža ale povedala by som že hlavne ženská je výborná byredo mojave ghost.Na leto ako stvorená.Ale aj cena je dosť vyššia
@lizatko1009
@liusa82 dakujem za tipy ..akonahle nabehnu peniaze na ucet,idem skusat 🙈 skoda ,ze neviem vzorku ziskat a ani u nas v parfumeri neviem skusit,u nas tieto parfemy nemaju
Drahšia, ale výborná Hermes ...tá Nil neviem celý názov je ich veľa druhov tiež unisex.A stará klasika ku ktorej sa vraciam Bvlgari crystalline aj ostatné Bvlgari sú fajn.
@patrixxx23 ak budeš chcieť parfém, napíš, mam zdroj orgininal v sume takej ako nikde nekúpiš
@lizatko1009 dakujem,ale ja nezijem na Sk
@liusa82 mas na mysli givenchy ange ou demon secret? Lebo mne sa paci ta klasika ange ou demon a podla recenzii som si chcela objednat tu secret,ale vaham,kedze nemam sajnu ako vonia…ako by si ju opisala?
@patrixxx23 áno givenchy demon secret ten do oranžova.Nie ten klasický tmavý ten je podla mňa na jeseň a zimu.Tento oranžový je taký lahký,sviežy,čajový s brusnicami
ovocný aj zároveň kvetinový.To sa ťažko opisuje.Jedine do parfumerky a ovoňať.Alebo nakúpiť si viacero vzoriek z parfúmerie na nete a podla toho sa rozhodovať.Ja by som vyše 40,50 eur za vôňu naslepo nedávala.Ostane mi to v šufliku a potom čo? nechcelo by sa mi ešte aj kupcu potom zháňať a posúvať dalej
@liusa82 jasne,ja doteraz som sa trafila podla opisov a recenzii,sem tam sa stalo,ze mi nepasoval,ale to boli len take parfumy do 20 eur a minula som ich pomaly..dobre,dakujem
@lizatko1009 ahoj, prosím ešte sa ti dá zohnať tá vôňa v dobrej cene? Ďakujem
@simik22 napis mi do ip aka
Mne sa páči Versace Bright Crystal