Vedeli by ste mi poradiť nejakú voňavku (parfém), niečo, čím nič nepokazím...nie moc vtieravé, no zas, žeby som príjemne voňala 🙂 Čosi čo by bolo vhodné na väčšiu časť roka...ideálne do 30 € ...ďakujem a pekný večer všetkým
@gabika0825 veľmi pekne ďakujem 🙂👍
Boss Woman, konecne je zase dostupna. Ale jemne su aj Femme alebo Ma vie, ale tie su strasne slabe.
Za mňa je top Prada.
Parfumy su osemetna vec, lebo na kazdom vonaju inak. Je dost riziko takto kupovat. Ja mam doma parfumy este od ex, co mi drahe pokupoval a vobec sa netrafil.
Ďakujem vám všetkým 👍
Tommy Hilfiger Tommy Girl je celkom pekná za dobrú cenu
@marusiao ďakujem krásne! Skúsim nájsť v drogérke a privoňať
Ak mas moznost zbehni do obchodu Mohito, sice predavaju handry ale maju pekne vone a dlho vydrzia, stoja 10-13€, naozaj neskutocna cena na to, ake su. Odporucam
@janababana nepoznám v okolí, no ďakujem krásne za super tip 🙂
Pozri stránku issoria, majú tam parfemy inšpirované drahšími značkami. Ja mám aj originály doma ale objednávam aj z tejto stranky tie inšpirované, keď sa chcem prestreknut počas dňa v práci, na kúpalisku alebo hocikde, netaham so sebou v kabelke 300€ parfem ale hodím tam toto a naozaj niektoré sú skoro totožné s originalmi. Všetko tam majú do 30€ aj lacnejšie, čiže odporúčam. A čo sa týka vône tak to ti neporadím každá mame iný vkus, odporúčam si ísť ovoňať najprv tie parfemy do parfumérie a potom objednať z tej issorie