Príčesok do vlasov

10. dec 2023

Ahojte,

chcem sa spýtať ako sa funguje keď nosíte na vlasoch pricesok z pravých vlasov. Moje vlasy sú po plecia, chcela by som niečo ako ma Zora Czoborova, tmavé do pol pása.

Co je lepšie?. Odopinatelny? Alebo dat zapracovať na moje vlasy.
Aké máte skúsenosti? Výhody, nevýhody?
Ďakujem.

83lenka83
10. dec 2023

Pokiaľ chceš nosiť rozpustené tak nadpojit, pokiaľ v cope tak ti stačí pricesok

autor
10. dec 2023

@83lenka83 rozpustené, máš aj osobnú skúsenosť, ako dlho pricesok vydrží?

nika_val
10. dec 2023

Príčesky (nadpojené vlasy) sa musia chodiť pravidelne prepájať, kvoli tomu že vlasy ti rastu a spolu s tým ti idu stale nižšie a nizšie tie nadpojené takže musiš chodiť na to prepájanie kde ti to daju zase ku korienkom.
To prepájanie sa robieva tak každé 3mesiace cca.

Ale nadpojenie vlasov je riadna pálka - len za samotné vlasy zaplatíš okolo 300e (za tak dlhé ako ty píšeš) Plus práca za nadpojenie

Ale tie vlasy (ak sa o ne dobre staráš) ti vydržia aj roky potom 🙂

andrejiik
12. dec 2023

Ja som mala pripinacie pricesky, nikdy viac 😀 po prve je to vidiet a je to na nervy a znicilo mi to vlasy. Potom som zainvestovala si dala nadpojit a nic lepsie som urobit nemohla. Vlasky ma vysli okolo 500-600€ (mam kucerave, takze cena bola vyssia) a najdpajsnie stoji dalsich 100€ , kazde 3-5mesiacov. Teraz som ich dala dole, asi po roku a pol, ale len koli tomu, ze mam babo a neviem od neho odist. A moje vlasy za tu dobu tak narastli ako nikdy pretym a sa dali dokopy. Ani mi teraz neni luto ze som odpojila. Takze nemusis sa bat, zeby ti to znicilo vlasky. Za mna je to investicia ale oplati sa. Pripnem ti aj fotky, ked som si davala ako to vyzeralo pred a po. Mozno nevyhoda len to ze treba chodit prepajat a stoji to peniazky. Inak ziadna pre mna.

midka
12. dec 2023

@andrejiik no ty to mas pekne,, mozno mas zdrave vlasy,,,, kamoska, po odpojeni,, mala o dost menej vlasov,, a tie ktore zostali boli dost znicene, takze po odpojeni, nasledovala aj strihanie,, a mala o dost kratsie ako pred samotnym nadpojenim,, ale zas,, pocas nadpojenia,, vyzeralo to vemi dobre,,,, 🙂

andrejiik
12. dec 2023

@midka to je fotka pred napojenim. Po odpojeni teraz nemam urobenu, ale fakt su dlhe zdrave mam pocit ze este aj hustejsie.. tak neviem potom od coho to zalezi. Ja by som neverila, keby som nemala sama tuto skusenost.

ninah1486
21. máj 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja nosim a nie je to vôbec poznat 🙂 krasne mi predlzi a tiez zahusti moje vlasy