Prestala ma bavit kozmetika. Ako ziskat naspät nadsenie pre toto hobby?
@gejb Zase ty? Vsade tie tvoje protivne texty.
No nasilu nijak 🤷♀️ Možno si v tej záľube vyhorela a možno bude stačiť len si dať pauzu a ktovie, časom ťa to možno začne baviť znova. Našla by som si iné nové hobby a tomuto dala voľný priebeh...
😁😁😁 diki za vysvetlenie
@gejb Robila som si vycitky za komentar. Co ak sa ta to dotkne a budes smutna. Vidim ale, ze uplne zbytocne.
Btw, bola to normalna otazka, ze v akom zmysle je kozmetika tvoje hobby. čakala som vysvetlenie ci rada licis kamošky, alebo je to tvoja práca, alebo ju testujes a pises recenzie...alebo co ...nemusíš byť hned samonasieracia.
Ako prestalo ta baviť sa natierať krémami,sérami.Ci ťa prestalo baviť sa maľovať?
aj mna.
pritom som v minulosti hovorila muzovi, ze ked ma prestane bavit, je daco so mnou zle a asi koncim zivotnu put.
a je to tu.
akurat som to riesila minuly tyzden, ked som upratovala kupelnu. Aktualne asi podjem ze mydlo a voda :DDD fakt mat to nebavi, malovat sa, kremovat sa, rutiny... nechty... omg... ku kozmeticke sa uz 3mesiace objednavam :D zeby som koncila aj ja??? :DDD @kofa77 ? :DDD
hobby? tak ja neviem, ale pre mna je to na podobnej urovni ako: "prestalo ma bavit umyvat si zuby". proste bezna starostlivost o svoje telo
Vidim, ze nie som sama. Ja to mam tak, ze uz ani drahu kozmetiku zadarmo nechcem.
Kozmetika je hobby?