Prestala ma baviť kozmetika

11. mar 2023

Prestala ma bavit kozmetika. Ako ziskat naspät nadsenie pre toto hobby?

gejb
11. mar 2023

Kozmetika je hobby?

autor
11. mar 2023

@gejb Zase ty? Vsade tie tvoje protivne texty.

estrella5
11. mar 2023

No nasilu nijak 🤷‍♀️ Možno si v tej záľube vyhorela a možno bude stačiť len si dať pauzu a ktovie, časom ťa to možno začne baviť znova. Našla by som si iné nové hobby a tomuto dala voľný priebeh...

gejb
11. mar 2023

😁😁😁 diki za vysvetlenie

autor
11. mar 2023

@gejb Robila som si vycitky za komentar. Co ak sa ta to dotkne a budes smutna. Vidim ale, ze uplne zbytocne.

gejb
11. mar 2023

Btw, bola to normalna otazka, ze v akom zmysle je kozmetika tvoje hobby. čakala som vysvetlenie ci rada licis kamošky, alebo je to tvoja práca, alebo ju testujes a pises recenzie...alebo co ...nemusíš byť hned samonasieracia.

doriiis
11. mar 2023

Ako prestalo ta baviť sa natierať krémami,sérami.Ci ťa prestalo baviť sa maľovať?

kofa77
13. mar 2023

aj mna.

pritom som v minulosti hovorila muzovi, ze ked ma prestane bavit, je daco so mnou zle a asi koncim zivotnu put.
a je to tu.

simca06022011
13. mar 2023

akurat som to riesila minuly tyzden, ked som upratovala kupelnu. Aktualne asi podjem ze mydlo a voda :DDD fakt mat to nebavi, malovat sa, kremovat sa, rutiny... nechty... omg... ku kozmeticke sa uz 3mesiace objednavam :D zeby som koncila aj ja??? :DDD @kofa77 ? :DDD

kiwi3
13. mar 2023

hobby? tak ja neviem, ale pre mna je to na podobnej urovni ako: "prestalo ma bavit umyvat si zuby". proste bezna starostlivost o svoje telo

autor
13. mar 2023

Vidim, ze nie som sama. Ja to mam tak, ze uz ani drahu kozmetiku zadarmo nechcem.