Prefarbenie na blond s farbou z drogérie

lesiaoldi
31. okt 2024

Ahojte dievčatá, používate niektorá blond farbu na vlasy z drogérie? Ako to chytá? Ja mám svoje teraz také svetlo hnedé, kedysi som mala plavé a ako dieťa blond, alebo také skôr tmavo plavé až svetlohnedé, ale už mi moja farba ide skôr do teplých tónov, kedysi som mala svoje studený odtieň. Chcem byť blond, riešim to mikromelirom, ale nie je to úplne ono. Je to pekné, ale príde mi to málo blond. Chcela by som celé vlasy blond, ale odfarbiť úplne sa nechcem. Zaujímalo by ma ako chytajú blond farby z drogérie dobudúcna by som chcela vyskúšať. Navzorkovniku to vyzerá fajn na krabičke, len či aj realita je taká 🤔🙂

biba_18
31. okt 2024

ja som si odfarbovala úplne v pohode a keď mi chytilo na teplý odtieň, riešila som to buď fialovým šamponom alebo nejakou maskou s farbou ktorá sa mi momentálne páčila…

lesiaoldi
autor
31. okt 2024

@biba_18 mne by ani nevadil trocha teplejší odtieň, nepasuje mi ani úplne studený blond, len aby to nebolo ryšavé 😅

aurinia
31. okt 2024

@lesiaoldi farby z drogerky na blond mne nechytaju dobre.

nika_val
31. okt 2024

@lesiaoldi blond farba z drogérie nie ako klasická farba ale odfarbovač
A kedze pises ze máš teraz teplé vlasy je veľká šanca ze to bude žlté

butterflyeffect
31. okt 2024

Raz som skusala a nevzdavala sa-z vlasov po pas som nakoniec mala vlasy po plecia… neskusaj, neexperimentuj-ak ti aj ako tak chyti, znicia vlasy, na blond radsej ku kadernicke…
Mam kamosky co farbia aj same dome ale uz dlhodobo no kazda jedna vlasy max po plecia, lebo ich maju suche a znicene , plus ked dofarbuju tak vzdy vidno ze tie odrasty im chyta na zlto

danielahamar
31. okt 2024

Tieto si pozri, tá druhá je 8.10

biba_18
1. nov 2024

@nika_val aj farby v kaderníctvach musia vlas najprv odfarbiť až potom zafarbiť… robí sa to presne rovnako ako doma, len tie technológie a pigmenty a odtiene sú niekde inde…

nika_val
1. nov 2024

@biba_18 malo by sa to robiť tak v kaderníctvach ze najskôr sa vlasy odfarbia a potom sa natónujú pomocou prelivu (semi permanetnych farieb)
Tak to ucili mňa
A samozrejme drogériové farby sa vlastne vyrábajú zo zbytkov ktoré vznikajú pri výrobe profil farieb takže kvalita je niekde uuuplne inde