Aku metodu by ste mi odporucili na predlzenie vlasov? Viem, ze sa to tu prebera ,ale napriklad mimrokapsule keratin mate niekto skusenost ? Pripadneviete mi odporucit inu metodu a nejaku kadernicku ku ktorej chodite - Bratislava a okolie. Aby moje vlasy neboli poskodene🙂 momentalne mam metodou bond plus, ale uz ju skoro nikto nerobi a pramene dost vypadavaju. Dakujem 🙂
@lakebabe dakujem, a keratin klasicky za tepla? Lebo teraz dost citam o keratine za studena, ale nepoznam nikoho kto by to mal 🙂
@jana1012006 klasický za tepla . Ja si napájam s prestávkami už 18 rokov až na pár ročných prestávok a vždy som sa vrátila ku klasickému kreatínu za tepla. Najlepšie mi drží a nie je ho vidno a moje vlasy držia
@jana1012006 už som skúsila všetko, za mňa naj našívanie..
@jana1012006 ja som mala keratin, všetko fajn, no po druhom prepájaní som dostala alergiu :-/ … ak po tom túžiš vyskúšaj, ale za tie zničené vlasy a peniaze to nestojí, si myslíš ;)
@katarina_kat dakujem, a alergiu na co? Na keratin?
@jana1012006 mala som pásky to mi nevyhovovalo, lebo to bolo stále treba prehadzovat pri každom farbeni a bolo to vidno. Potom Microring ale ja mam jemne vlasy mne z toho padali aj moje. Tak už roky sa vraciam ku keratinu. To mi najviac vyhovuje. Nie je to moc vidno a vlasy mam v pohode