Predĺženie vlasov - najlepšia metóda

peta00
22. apr 2024

Dobrý deň baby chcem si dať predĺžiť vlasy prosim poraďte akou metódou je najlepšie a najšetrnejšie a ak máte naozaj overenú stránku na vlasy.Dakujem

rodinka20
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
22. apr 2024

Neviem, čo znamená overená stránka na vlasy. Ak chceš kvalitu, tak vlasy si nekupuj sama, ale nech ti ich kúpi kaderníčka. A tú si vyber kvalitnú. Hlavne si nedávaj žiadne remy vlasy a podobné akože super kvalitné vlasy. A nie metóda keratínom, to najviac škodí vlasom, pretože ich pri tejto metóde priamo priškvarujú na tvoje vlasy. Ja mám metódou seamless1, mala som predtým microringy, tie boli fajn, mala som to dlhé dlhé roky. Ale teda toto cítim, že je menšia záťaž na vlasy.

lakebabe
22. apr 2024

@peta00 vlasy si nikdy nekupuj sama kvalitné kaderníčky maju svojich dodávateľov, také vlasy poväčšine za tu cenu na eshope nezoženies.
Ja som mala pásky, microring, nasivanie a vrátila som sa ku kreatínu som s nim najviac spokojná vlasu mam zdravé minule som ich mala zhodene a brutálne mi aj narástli. Všetko záleží akú máš kaderníčku.

ninah1486
15. máj 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja mam vlasy predlzene pomocou micro ring, som s tym velmi spokojna, vlasy mam kupovane cez clipinhair