Predĺžené vlasy

alissa1222
6. aug 2023

Ženy ahojte,mate niektorá predĺžené vlasy ? Ak áno ako ste spokojne? Koľko to vydrzi? A koľko vas to vyšlo cca ? Ďakujem

moony99
6. aug 2023

@alissa1222 mám 2 roky a spokojnosť,bez starostí,umyjem upravím a pokoj.Vlastne vlasy to bola katastrofa,nijako som ich nemohla pekne učesat a navyše riedke.Mam 50 prameňov 60cm dĺžka,zavisí od toho koľko si dáš,na zaciatok s kúpou prameňov 200€ a každé cca 3 mesiace 40€posun

alissa1222
autor
6. aug 2023

@moony99 mohla by si mi prosim poslať foto pred a po ak máš ? Lebo ja mám kúsok pod rameno vlasy a chcela by som až po zadok a 200€ nie je taká katastrofa

zuzulienka_k
6. aug 2023

To je nejako málo.. ja mám vlasy po ramena cca a platila som cca 450€ za nadpojenie aj s vlasami a každé prepojenie 3 mesiace okolo 250€ ale to som dokupovala aj pár prameňov.. a bola som v Prešove

zanush_ka
7. aug 2023

@alissa1222 ja mam svoje vlasy po ramena a predlzene vlasy mam uz viac ako 3 roky. Mam nadpojene metodou microring a eurolock. Nove vlasy ma stali cca 270€ (3x som menila za nové vlasy, všetky 3 cca rovnaka suma) dlzka po pas, avsak kazdym prepojenim sa vlasy o kusok skracuju, pretože prepajanim sa musi upravit a nakeratinovat koniec pramienku. Ja mam 100ks pramienkov cierne vlasy (blond su ovela drahsie), za prepajanie platim 60€-70€, chodim cca každé 3 mesiace. Vsetko toto v Košiciach. Za mna velka spokojnosť, uz si neviem predstaviť nosit len svoje vlasy, sama si doma farbim na cierno, nepotrebujem si chodit dávať farbit ku kadernícke, mozem vlasy klasicky fenovat, zehlit, natacat.

janko77
7. aug 2023

No ja mám vlasy predĺžené už roky,moje mám tak po plecia no dlhé sú dlhé.Ja mám okolo 140pramenov a cena no tých 500€ prepoj každé tri mesiace okolo 150€.Vlasky vydrzia tak dva roky,ako sa prepájajú sa skracujú aj takže je potom dobré ich meniť za nové.Ja som vyskúšala všetky metódy eurolcky,tejpy, keratín..Za mňa eurolcky mikro ringy sú naj.Vlasy natacam,zehlim samozrejme treba sa o ne starať maska,olejcek...
Jedinou nevýhodou je že dlhšie mi schnu keď zmijem vlasy a vlasy treba umývať v záklone.

hobitik01
12. dec 2023

@moony99 a nevypadavaju vám viac i vaše vlastné?

moony99
12. dec 2023

@hobitik01 nie,nevypadavali, momentálne som si dala pauzu, nemám predĺžené,svojim chcem dopriať trochu regeneracie.A v pohode,vlasy nemám zničené.

ninah1486
14. mar 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja mam predlzene pomocou micro ring, zavisi aj od toho ako kvalitne vlasy kupis 🙂 ja som chcela kvalitne preto som kupovala cez clipinhair.sk