Predčasné šediny u 21-ročnej

19. nov 2024

Ahojte, mám 21 rokov a často sa mi objavujú dlhé hrubé šedé vlásky, ktoré potom vytrhávam. Viete o nejakom pripravku/vyzivovom doplnku ktory vam pomohol s podobnym problemom? Vlasy mam svoje pekne huste hnede a nechcem ich farbit.

zuzubb007
19. nov 2024

Nič neexistuje nič na trhu, je to dané, len farba na vlasy, a to je ozaj lepšie ako v mladom veku, keď vidno sivé vlasy

poisonblu
19. nov 2024

plantur 39 sampon..ja mam hnedy na hnede vlasy, trosku to farbi, nie su sede tie vlasy, ale akoby zlatiste...ale chcem teraz skusit cierny plantur a ten by mal byt antigrey....

januska12323
19. nov 2024

Nevytrhavaj narastú znova. A na to nič nepomôže okrem farby, zvykaj si.

matkahelka
19. nov 2024

Trhat vlasy je asi ten najvacsi nezmysel, pretoze vytrhavanim sedivenie nezastavis. a nie, ziadny prirodny prostriedok nezastavi, ze ti vlasy budu sediviet. mala som na VS spoluziacku, kt.od druheho roc. tiez sedivela a normalne sa farbila. moj otec bol komplet sedivy ako 30 rocny, vdakabohu som to nepodedila. dnes su farby, hlavne tie kadernicke znacky na top urovni, urcite by som sa nebala toho farbenia. sive vlasy cloveka robia omnoho starsim.

opuska
19. nov 2024

rozhodne by som ich nevytrhavala, vsak to je to najhorsie, co mozes so sedivym vlasom urobit. 😀 nie nadarmo sa hovori, ze ti narastu dalsie tri.

kollarovci
19. nov 2024

Moj syn ma 21rokov a tiez uz ma sedive 😒skusal nemenovany sampon ziaden zazrak sa nekonal.

spanielka44
19. nov 2024

To sa nesmie trhať 😁 a inak robiť sa s tým nedá nič, je to genetika jedine pockat kým ich bude viac a odfarbit si všetky na takú sivú farbu podľa mna to vyzera super. Mám kolegu robí so mnou 4 roky a už ma skoro všetky vlasy šedivé a to ma 26 rokov

lenka2710
19. nov 2024

Môj brat začal siviet už na strednej škole, neskôr sa to ako keby zastavilo, teraz ma 32 a nové šediny nepribudaju, zatiaľ 😅

hadecka39
19. nov 2024

Nemyslím si že niečo na to nájdeš, ono ide dosť aj o dedičnosť a genetickú stránku. Takže asi len farbiť farbiť a farbiť.

victory7897
19. nov 2024

No s tým sa nedá nič robiť, je to dedične ,,rodičia šediveli odkedy? Mne sem tam pomohol aj tento kondicionér keď sa mi nechcelo farbiť, plus oživí jemne vlasy vydrží také 2 umytia (, použi rukavice )

sandrasstini
19. nov 2024

Za mna jedine v drogerke hned sprej na prekrytie sedin

jaond19
19. nov 2024

Šediviem od 24-25r dedicne, zmierila som sa s tym, farbim dokolecka... ked uz mam sedive odrasty a farbit sa mi nechce, tak zatriem takym akoby pudrikom na sediny v mojom odtieni alebo zasprejujem, tiez maju niekolko farieb. Ale to su take jednorazove jednodnove zalezitosti kym sa nedokopem k farbeniu.

zuzanaam
19. nov 2024

predčasné šedivenie je príznakom problémov so štítnou žľazou, daj si vyšetriť.

babydesire
Včera o 01:35

@opuska velky prd 🤣..ja si ten jeden jediny sedivy vlas v spleti tmavych vlasov vytrhavam od 23r. Trva mu aj pol roka kym sa znova ukaze..stale jeden ,stale to iste miesto..mam 38r. 🤷