Baby ktoré sa malujete, prečo sa mi zmolkuje korektor ? Aký to ma dôvod ? Myslela som že kvôli podkladovej báze, lebo niekedy sa mi to robí niekedy nie.. pouzivan stále rovnaký korektor ktorý mi vyhovoval ale toto sa mi spraví tak dva tri krát do týždňa v random dni a nechápem to.. aj pri rôznych bázach pod makeup… a makeup nepoužívam.. len korektor nanášam a vyhovuje mi to ale len tie zmolky…
tiez to tipujem na krem
ano, moze reagovat s nejakym produktom, ak samotny korektor poznas a fungoval dobre.
niekedy aj plet je dobre prepeelingovat, moze byt na vrchu hrubsia zrohovatlena vrstva, je tepejsie, tvar sa viac poti a plet moze byt v inm stave, ako inokedy.
teda neviem o aku cast tvare sa jedna, okolo oci sa samozrejme nepeelinguje.
@guudy Aky krém ? Nepoužívam 😅 ale môže asi byt že reaguje so starým produktom.. veľmi rýchlo sa odlicujem a možno nedostatočne
Ufff. Mala by si zacat pouzivat krem a spf🤷🏼♀️. Ak mas korektor otvoreny uz dlhsiu dobu, moze zmolkovat z toho.
Podla vsetkeho by bolo fajn prehodnotit starostlivost o plet ;)
@guudy a aký krém odporúčam ? 😊 alebo podľa čoho vyberať ?
Ja asi nie som ta spravna osoba, ktora ti poradi bezne dostupne kremy.
Aby si rozumela, mam extra citlivu suchsiu plet, takze mam za sebou uz velmi dlhu cestu skusania rozmych produktov. Aktualne pouzivam Paula’s choice, Biossance, Skin rocks, Sunday Riley, Sachi.
Vyberaj vzdy podla typu pleti a pripadnych problemov, ktore potrebujes riesit….mozes zacat zbehnutim do lekarne a poradit sa 🙂 Vyhni sa YR, Avonu a pod.
@guudy a ako mám hľadať ? Neviem čo si vybaviť pod slovom “krém” 😅 mám si hľadať denny krém ?
Chod do lekarne a nech ti poradia, vsetko ti vysvetlia 🙂
Reaguje s kremom alebo moze byt stary produkt