Ahojte, keď začína byť vonku tak teplo, začala som rozmýšľať nad návštevou kaderníčky 😀 Máte nejaký tip na praktický účes na leto? Nechcem sa potiť a nechcem, aby sa mi všade lepili vlasy. Neviem vôbec či sa dať na krátko a mať pokoj, ale oplakať dlhé vlasy, alebo ich nechať dlhé a nosiť ich stále v cope. Čo je podľa vás najlepší účes na leto?
Za mna jednoznacne dlhe vlasy a drdol hore. Ja neznesiem v lete ani milimeter vlasov na krku, ci usiach. Obdivujem tie, ktore v 36tich stupnoch maju rozpustene vlasy, zhorela by som..
Ja musím mať vypnuté vlasy v stipci, v drdole, proste hore...varím sa keď ich mám po krk a nedokážem urobiť cop, mňa stretnete vždy v cope
99% času mám vlasy v drdole, mne vadí aj keď sa mi cop šucha o krk
Určite cop alebo drdol.
Krátky účes -pri tom,keď sa spotíš,,bude vyzerať hrozne.
@papaya1234 keď máš dlhé asi nepôjdeš do takej zmeny.Nosim vypnuté, alebo cop.Ale znesiem aj rozpustené
Za mna drdol
ja mam dlhe vlasy, mam ich predlzene a v lete ich nosim takmer stale vypnute v stipci
ja v lete neznesiem mat rozpustene vlasy, bud si ich dam do drdola ale pouzijem stipec
@papaya1234 podla mňa tak na 5 cm vlasy🤣 krátke by som chcela ale vyzerám debilne v nich. Dlhé by som chcela aj na leto. Nech to môžem rôzne copy nosit, ale nerastú mi nejak. To ťažko povedať aký uces by ti išiel.