Praktický účes na leto

papaya1234
6. jún 2024

Ahojte, keď začína byť vonku tak teplo, začala som rozmýšľať nad návštevou kaderníčky 😀 Máte nejaký tip na praktický účes na leto? Nechcem sa potiť a nechcem, aby sa mi všade lepili vlasy. Neviem vôbec či sa dať na krátko a mať pokoj, ale oplakať dlhé vlasy, alebo ich nechať dlhé a nosiť ich stále v cope. Čo je podľa vás najlepší účes na leto?

zojazoja
6. jún 2024

@papaya1234 podla mňa tak na 5 cm vlasy🤣 krátke by som chcela ale vyzerám debilne v nich. Dlhé by som chcela aj na leto. Nech to môžem rôzne copy nosit, ale nerastú mi nejak. To ťažko povedať aký uces by ti išiel.

sella38
6. jún 2024

Za mna jednoznacne dlhe vlasy a drdol hore. Ja neznesiem v lete ani milimeter vlasov na krku, ci usiach. Obdivujem tie, ktore v 36tich stupnoch maju rozpustene vlasy, zhorela by som..

marcellka32
6. jún 2024

Ja musím mať vypnuté vlasy v stipci, v drdole, proste hore...varím sa keď ich mám po krk a nedokážem urobiť cop, mňa stretnete vždy v cope

trema
6. jún 2024

99% času mám vlasy v drdole, mne vadí aj keď sa mi cop šucha o krk

joesvk
6. jún 2024

Určite cop alebo drdol.
Krátky účes -pri tom,keď sa spotíš,,bude vyzerať hrozne.

viera77
6. jún 2024

@joesvk No veru nebude....predpokladám, že nie si krátkovláska a toto je len tvoje tvrdenie.

luccija
6. jún 2024

@papaya1234 keď máš dlhé asi nepôjdeš do takej zmeny.Nosim vypnuté, alebo cop.Ale znesiem aj rozpustené

viestta
6. jún 2024

Za mna drdol

joesvk
6. jún 2024

@viera77 Striedam to .Roky som mala krátke. Teraz polodlhé.A pre mňa je to na leto teraz oveľa ľahšie,než keď som mala krátke.

beahavala
20. jún 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja mam dlhe vlasy, mam ich predlzene a v lete ich nosim takmer stale vypnute v stipci

ninah1486
15. júl 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja v lete neznesiem mat rozpustene vlasy, bud si ich dam do drdola ale pouzijem stipec