Používate pri holení nôh penu na holenie?

15. apr 2023

Ahojte, pouzivate pri holeni noh ziletkou penu na holenie? Asi som aj dosť leniva, kedze teraz v zime sa mi holit moc nechce. :D Naposledy som sa holila v utorok a az teraz v sobotu som to prebehla znova. Musim sa ale priznat, ze po 4 dnoch by sa mi bez pouzitia peny na holenie na zmakcenie strniska holilo dost tazko. Ked si zoberiem, ze oholit cele nohy s penou na holenie mi bezne zaberie aj 10 minut.

Naopak v lete pocas horucav ked sa bezne holim aj 4-5x do tyzdna mi v pohode staci pouzit len mydlo a vodu a lytka a aj stehna mam oholene za 5 minut.

Ako to je u vas? Pouzivate aj penu na holenie? Ako dlho vam trva holenie ked sa zdrzujete s penou alebo bez nej? Dakujem za rady.

gabika0825
15. apr 2023

Používam iba sprchovy gél,ale lepší je taký krémový, žiletka potom lepšie kĺže, pena mi príde absolútne zbytočná… skúšala som aj holenie s kondicionerom a to je tiež super vec. Keď som ešte nepoužívala lumeu tak som mala huste tmavé chĺpky musela som holiť každý 2-3 deň, aj keď už na ten druhý som mala strnisko, keď by som neoholila týždeň tak by mi na to žiletka nestačila, ale teraz ako som už po cykloch s lumeou tak mi stačí oholiť tých pár chĺpkov raz za dva týždne

petamich
15. apr 2023

pouzuvam ziletky s mydlovym pasikom, tak nic ine netreba 🙂

janetinka27
15. apr 2023

Ano, ked si nohy dlhsie neholim, pouzijem penu. Ziletka by sa na tom sama zadrhla😀

slavomira236
15. apr 2023

Nohy depilujem so strojcekom pod pazuchy a na intimnu cast iba sprchovy gel dam za sekundu prejdem

cyberk
15. apr 2023

Od asi 20tky si holim nohy zasadne len vo vode ponorene… vo vani, jedine to mi pomohlo, aby som nemala vyrazky na nohach od holenia 🙂 ziletku pouzivam mach 3 🤣 mne pride, ze ti chlapi maju jemnejsie ziletky k pokozke ako zeny