Zaujímalo by ma ženy. Používate jeden uterák na cele telo a jeden na tvar alebo mate tri nohy trup a hlava iný? Ja mam jeden uterák a po dvoch použitiach operiem. Ale počula som ze niekto to takto ma 🤣🤣 ako tri uteráky na telo? vsak sa do nich utieram čistá.
Dva, telo a tvar
uterak na telo, na vlasy a male uteraciky na tvar
Myslíte uterák po sprche použiť ešte raz či viac krát? To snáď nie. 🤔😱😱 Na ruky a na tvár mením podľa potreby.
Na ruky má u nás každý svoj, ja mam na telo, vlasy, tvár -cize 4 (tie na tvár sú špeciálne)
Osuska na telo a tvar, osuska na vlasy ako ich umyvam.
To fakt väčšina žien/ľudí používa uterák jednorazovo? 😲😲 To ja nerobím ani v hoteli, mi to príde strašne neeko a nemám ani pocit, že je po jednom použití už špinavý…
@ketrint mozno by bolo zaujimave vediet, ako casto sa sprchuju tie, ktore po 2 pouzitiach povazuju uterak za spinavy… ja sa napriklad sprchujem rano a vecer a obcas (najma v lete) aj viackrat, neviem si predstavit menit celej rodine 2x denne uteraky, ved to je na hlavu, ine by som nerobila, len prala uteraky 🙈
Mám na tvár/vlasy jeden uterák a druhý na telo.
Menim podľa potreby ,poprípade vždy,keď si idem vlasy umývať.To je každý 2-3 deň .Ale každý týždeň je individuálny.
Na ruky s mužom máme jeden uterák a deti majú malý uteracikna ruky...
Deti majú 1 uterák po sprche,mením tak ako nám....
Tak máme na ruky, ten mením cca po dvoch dňoch. A ja mám ešte osobitne na tvár také male, tiež mením cca po dvoch dňoch, používa sa ráno a večer. A osobitne na telo a vlasy, tie zase nemením každý druhý, či tretí den. Keď sme napr. v hoteli na tri, styri dni, nikdy si nedávam meniť tie na telo a vlasy, dokonca ani na ruky (na tvár beriem vždy svoje), príde mi to ako strašne plytvanie.
@lindayaaa nie po sprche mam jeden na vlasy. Jeden na telo a jeden na nohy chodidla
S mužom máme spoločnú kúpeľňu, tam máme každý svoj menší uterák na ruky a tvár a potom máme každý svoju osušku, tie používame na celé telo vrátane tváre, vlasov. Syn má vlastnú kúpeľňu, tak isto ako my má menší uterák na tvar a ruky a osušku. Na prízemí máme len WC, tam je len jeden uterák na ruky, nikto si tam tvár neutiera. Mením podľa toho kedy periem, zvyčajne 5-7 dní, z WC kúpeľne vymieňam zvyčajne po 3 dňoch.
Do uterákov aj osušiek sa utierame umytý, teda čistý a nevidím najmenší dôvod po jednom použití ich dávať prať. Už dlhé roky podporujú aj hotely šetrenie vodou a viacnásobné použitie uterákov. Je úplne neekologické ich prať po jednom použití a hlavne zbytočné.
Všetci sme zdraví a nemáme žiadne kožné či iné problémy z viacnásobného použitia uterákov.
2-3 uteráky kde sa len utriete čistí meníte po 2-3 dňoch, tak to potom po koľkých dňoch meníte posteľné prádlo kde spíte cca 7 hodín, potíte sa, tečú vám sliny, prdíte tam, sexujete....? dúfam že aspoň raz denne 😜😂😂 a celej rodine 😏
Používam 2 uteráky (telo a tvár/vlasy) a rozhodne ich nemením po každom použití 🙂 Akože načo? Zo sprchy vyjdem voňavá, čistá, tak sa proste utriem, uterák rozprestriem tak, aby pekne preschol a použijem znova. A rovnako nerozumiem načo by som robila to, že do jedného si utriem čisté pred pár sekundami umyté brucho a do ďalšieho čisté pred pár sekundami umyté nohy 🤷♀️
Ja neviem, ale mne to aj z niektorých iných tém príde ako keby sa niektorým ženám hnusilo ich vlastné telo alebo čo. Nechápem.
Jeden na telo a jeden na vlasy . A nemenim po každom použití, ani v hoteloch si nedávam meniť po každom dni
Jeden na vlasy, jeden na telo, mením po každom použití.
Mam jednu velku osusku na telo/vlasy, potom v kazdej kupelni mame spolocne mensie uteraky na ruky a malinke uteraciky na tvar.
Mne pride uplne sialene po kazdom pouziti dat uterak do pradla, ved to by som iba prala uteraky, ked sme 4 doma. V dni kedy cvicim sa sprchujem aj viac x za den alebo v lete v tych horucavach, by sme museli mat milion uterakov :D To ze je to extremne neekologicke ani nehovorim, ani v hotely to tak nerobim. Uteraky vymienam tak raz za tyzden, nemam to presne urcene, ked mam pocit ze uz nie je fresh vymenim 🤷🏼♀️
Jeden na telo, druhý na tvár a tretí na vlasy.
Samozrejme na ruky tiež, ten je pri umývadle. 🙂
Osuška na telo a vlasy. Uterák na tvár. Uteráčik na ruky.
@zuzanka.zuzu čosi raz za mesiac na to som lajdák 🤣
@lindayaaa jeden uterák mám na telo a jeden na hlavu.
Tak ak nemáš problém s akné, si myslím že ok. Ja mám napr problematickú pleť.
Tiež dva krát použijem a ide do prania.