Používate jeden uterák na celé telo?

lindayaaa
23. nov 2024

Zaujímalo by ma ženy. Používate jeden uterák na cele telo a jeden na tvar alebo mate tri nohy trup a hlava iný? Ja mam jeden uterák a po dvoch použitiach operiem. Ale počula som ze niekto to takto ma 🤣🤣 ako tri uteráky na telo? vsak sa do nich utieram čistá.

3petka
23. nov 2024

@lindayaaa jeden uterák mám na telo a jeden na hlavu.
Tak ak nemáš problém s akné, si myslím že ok. Ja mám napr problematickú pleť.
Tiež dva krát použijem a ide do prania.

zuzana76
23. nov 2024

Dva, telo a tvar

caroline_
23. nov 2024

@lindayaaa zvlast mam na ruky,telo a vlasy,tvar si roky rokuce utieram papierovymi utierkami

ada510
23. nov 2024

@lindayaaa haha no 3 jeden na tvár jeden na vlasy a najväčší na telo tak na 3 pouzitia ...no a ešte name na ruky ten sa snažím kazdy druhý deň meniť...

trema
23. nov 2024

uterak na telo, na vlasy a male uteraciky na tvar

luccija
23. nov 2024

@ada510 tak isto to máme a stále periem😀

vler
23. nov 2024

@lindayaaa ja mam jeden na vsetko, ziaden problem s pletou. Pouzijem ho asi 5krat pred tym nez periem

fadama
23. nov 2024

Myslíte uterák po sprche použiť ešte raz či viac krát? To snáď nie. 🤔😱😱 Na ruky a na tvár mením podľa potreby.

marcellka32
23. nov 2024

Na ruky má u nás každý svoj, ja mam na telo, vlasy, tvár -cize 4 (tie na tvár sú špeciálne)

lindayaaa
autor
23. nov 2024

@fadama noa ved ste po sprche čistá ci nie? nemyslím utieranie kolo riti 😃 ale telo ruky brucho nohy to mi stačí jeden . tvar zvlášť

viestta
23. nov 2024

Osuska na telo a tvar, osuska na vlasy ako ich umyvam.

ketrint
23. nov 2024

To fakt väčšina žien/ľudí používa uterák jednorazovo? 😲😲 To ja nerobím ani v hoteli, mi to príde strašne neeko a nemám ani pocit, že je po jednom použití už špinavý…

sissy27
23. nov 2024

@ketrint mozno by bolo zaujimave vediet, ako casto sa sprchuju tie, ktore po 2 pouzitiach povazuju uterak za spinavy… ja sa napriklad sprchujem rano a vecer a obcas (najma v lete) aj viackrat, neviem si predstavit menit celej rodine 2x denne uteraky, ved to je na hlavu, ine by som nerobila, len prala uteraky 🙈

fantaghiro21
23. nov 2024

Mám na tvár/vlasy jeden uterák a druhý na telo.
Menim podľa potreby ,poprípade vždy,keď si idem vlasy umývať.To je každý 2-3 deň .Ale každý týždeň je individuálny.
Na ruky s mužom máme jeden uterák a deti majú malý uteracikna ruky...
Deti majú 1 uterák po sprche,mením tak ako nám....

oblecenie99
23. nov 2024

Tak máme na ruky, ten mením cca po dvoch dňoch. A ja mám ešte osobitne na tvár také male, tiež mením cca po dvoch dňoch, používa sa ráno a večer. A osobitne na telo a vlasy, tie zase nemením každý druhý, či tretí den. Keď sme napr. v hoteli na tri, styri dni, nikdy si nedávam meniť tie na telo a vlasy, dokonca ani na ruky (na tvár beriem vždy svoje), príde mi to ako strašne plytvanie.

euka210
23. nov 2024

@lindayaaa mam 1 uterak na vsetko...telo aj vlasy po sprche. Po tyzdni menim. Aj ostatni maju 1 uterak/osusku na sprchovanie.
Na ruky mame spolocny, ten menim pp.

slavomira236
24. nov 2024

@lindayaaa nie po sprche mam jeden na vlasy. Jeden na telo a jeden na nohy chodidla

sofia1979
24. nov 2024

@lindayaaa jeden na telo jeden na tvár a jeden na vlasy

sisaka
24. nov 2024

S mužom máme spoločnú kúpeľňu, tam máme každý svoj menší uterák na ruky a tvár a potom máme každý svoju osušku, tie používame na celé telo vrátane tváre, vlasov. Syn má vlastnú kúpeľňu, tak isto ako my má menší uterák na tvar a ruky a osušku. Na prízemí máme len WC, tam je len jeden uterák na ruky, nikto si tam tvár neutiera. Mením podľa toho kedy periem, zvyčajne 5-7 dní, z WC kúpeľne vymieňam zvyčajne po 3 dňoch.

Do uterákov aj osušiek sa utierame umytý, teda čistý a nevidím najmenší dôvod po jednom použití ich dávať prať. Už dlhé roky podporujú aj hotely šetrenie vodou a viacnásobné použitie uterákov. Je úplne neekologické ich prať po jednom použití a hlavne zbytočné.
Všetci sme zdraví a nemáme žiadne kožné či iné problémy z viacnásobného použitia uterákov.

zuzanka.zuzu
24. nov 2024

2-3 uteráky kde sa len utriete čistí meníte po 2-3 dňoch, tak to potom po koľkých dňoch meníte posteľné prádlo kde spíte cca 7 hodín, potíte sa, tečú vám sliny, prdíte tam, sexujete....? dúfam že aspoň raz denne 😜😂😂 a celej rodine 😏

wolf_
24. nov 2024

Používam 2 uteráky (telo a tvár/vlasy) a rozhodne ich nemením po každom použití 🙂 Akože načo? Zo sprchy vyjdem voňavá, čistá, tak sa proste utriem, uterák rozprestriem tak, aby pekne preschol a použijem znova. A rovnako nerozumiem načo by som robila to, že do jedného si utriem čisté pred pár sekundami umyté brucho a do ďalšieho čisté pred pár sekundami umyté nohy 🤷‍♀️
Ja neviem, ale mne to aj z niektorých iných tém príde ako keby sa niektorým ženám hnusilo ich vlastné telo alebo čo. Nechápem.

jovka
24. nov 2024

@lindayaaa 1.a ja sa moc neutieram , radsej schnem, nemam rada ten pocit trenia uteraku , nvm preco :D

fadama
24. nov 2024

@lindayaaa som 😀 ale aj tak. Príde mi divné mať v kúpeľne vykvacenych pár uterákov. Použijem, hodím do koša. Na druhý deň zoberiem nový.

sense
24. nov 2024

Jeden na telo a jeden na vlasy . A nemenim po každom použití, ani v hoteloch si nedávam meniť po každom dni

66simonka66
24. nov 2024

Jeden na vlasy, jeden na telo, mením po každom použití.

milanemila
24. nov 2024

Mam jednu velku osusku na telo/vlasy, potom v kazdej kupelni mame spolocne mensie uteraky na ruky a malinke uteraciky na tvar.
Mne pride uplne sialene po kazdom pouziti dat uterak do pradla, ved to by som iba prala uteraky, ked sme 4 doma. V dni kedy cvicim sa sprchujem aj viac x za den alebo v lete v tych horucavach, by sme museli mat milion uterakov :D To ze je to extremne neekologicke ani nehovorim, ani v hotely to tak nerobim. Uteraky vymienam tak raz za tyzden, nemam to presne urcene, ked mam pocit ze uz nie je fresh vymenim 🤷🏼‍♀️

zanaz
24. nov 2024

Jeden na telo, druhý na tvár a tretí na vlasy.
Samozrejme na ruky tiež, ten je pri umývadle. 🙂

marusiao
24. nov 2024

Osuška na telo a vlasy. Uterák na tvár. Uteráčik na ruky.

lindayaaa
autor
24. nov 2024

@zuzanka.zuzu čosi raz za mesiac na to som lajdák 🤣

nevenka
24. nov 2024

@lindayaaa ja mam na telo osusku, na vlasy mikrovlaknovy uterak, kedze som kucerava a menej mi vlasy robia frizz, umyvam si vlasy 1-2x za tyzden a na tvar taky maly. Ked boli deti babatka, mala som dalsi osobitne na prsia este. Na ruky mame vsetci 1 spolocny.