Používanie IPL prístroja

nanynou
1. máj 2024

Ahojte kúpila som si tento IPL prístroj https://m.alza.sk/braun-smart-ipl-skin-i-expert... som s ním spokojná. Ale nikde som nenašla či chlpky sa môžu pred použím aj vytrhnúť? Lebo mám pocit že tam kde ich trhám to nemá žiadny účinok ale kde holím tak pomáha a chlpky rastú pomalšie. Aké máte skúsenosti? ďakujem

stellarstar
1. máj 2024

@nanynou pred sa nesmie trhať debilovať len holiť

nanynou
autor
1. máj 2024

@stellarstar ďakujem, tak potom to nemá účinok? Len mám pár chlpkov na tvári a hlavne kvôli tomu som to kupovala ale holiť sa bojím.

lindus_esterka
1. máj 2024

Ono to funguje tak, ze ten vyboj spali cibulku. Ked si chlpky vytrhas, tak to v podstate nema spalit co. Ak budes epilovat trciace chlpky tak ti ich troska spali

nanynou
autor
1. máj 2024

@lindus_esterka ďakujem, čiže môžem aj trčiace? Aby som to nemusela holiť?

muchotrafka298
1. máj 2024

Vsetky IPL funguju tak, ze spalia cibulku toho chlpka. Cize ta musi stat, chlpky treba oholit alebo pouzit depilacny krem. Pokial pouzijes epilator (vytrhava cely chlpok aj s cibulkou) alebo vytrhnes, ten zablesk pri IPL nema co spalit. Pokial toto nespravis a budes blikat na chlpy, tak budes citit smrad spaleniny.

lindus_esterka
1. máj 2024

Na tvar som epilator este nepouzila ale na nohe mi ho spálilo len do polky a na konci sa spravila taka gulicka. Nieco podobne ako ked priblizis vlas moc blizko sviecky. Tie jemne chlpky na tvári mozno spali cele, neviem

nanynou
autor
1. máj 2024

Ďakujem za rady 🙂