Ahojte baby prosim vas ako chodite na manikuru ked sa vam potia ruky? Je to v poriadku ? Ale je tu nejaka nechtarka ktora sa s tym stretla?
Chcela by som ist na nechty ale ked sa ma niekto chyti ruk a ja nato myslim v momente su mokre 🙂
Preto prosim o nejake upokojenie, ze je to ok a nebude to vadiť
Mam uplne rovnaky problem a nie, nechodím. Je mi to velmi neprijemne a mám z toho úzkosti. Bola som len 2x v živote- stužková a svadba. Ale nechtarka mi hovorila, že jej to nevadí.
Chodila som zopar rokov k nechtarke, ktora to stale komentovala, ze mi to nebude drzat a co ma so mnou robit a pod... ked zobrala k sebe dalsiu nechtarku vedla seba a zacala s tymito jej komentarmi aj pred ostatnymi, tak som od nej odisla... isla som k inej, ktorej to vobec nevadi, nijako to nekomentuje- povedala som je vopred co mam za problem...a cuduj sa svete, ruky sa mi potia ovela menej pri nej, niekedy ze vobec...ale nosim si uteracik 😀😁
Ak máš v kuse spotené dlane určite pomáha botuloxin, nie je len na vrásky 🙂,ale aj pre tých čo majú potivé dlane,chodila, podpazušie... Stretla som sa s tým pri práci,je rozdiel síce či sa ti potia dlane keď si nervózna alebo stále..
Ja mám opačný problém- mám večne ľadové ruky.
A v rámci diskusie s nechtárkou ohľadne mojich ľadovcov zabrdla aj do témy spotených rúk.
Ona hovorila, že jej to nevadí, že dáva babám uteráčik aby si utreli ak im je to nepríjemné.