Poraďte sviežu jemnú vôňu

19. apr 2023

Ahojte, používam vôňu Versace Bright crystal no chcelo by to zmenu. Poradíte niečo super voňavé? Mám ešte aj Armani My way, tiež mi celkom sadla.

daniela2505
19. apr 2023

Karl Lagerfeld for her , je super svieža na jar a top cena

54tinka54
19. apr 2023

Versace - Yellow Diamond, Dolce Gabanna - Light Blue, Hugo Boss - Boss Orange, Dior - J Adore, Bvlgari - Omnia Crystaline…

vmiri
19. apr 2023

Tiež používam Bright Crystal a raz som si podľa opisu objednala na skúšku Escada Especially a odvtedy som ju už viackrát mala, veľmi príjemná, nevtieravá vôňa. A svieža, nemám rada ťažké vône.

malalienka85
20. apr 2023

Coach - Dreams

vandicka7
20. apr 2023

Ja napriklad na leto som si oblubila Lanvin Eclat d’Arpege 🙂 Tu mam rada. Je to taka jemna kvetinova vona a podla mna ideal aj takto na jar, aj na leto uplne.

liusa82
20. apr 2023

Givenchy Ange ou démon Le secret.Tá je akurát na jar, leto a myslím že ešte aj na jeseň sa dá znosiť. Je Jemná a hlavne necítiť ju na každej druhej žene alebo babe🙂

kamlicek
25. apr 2023

Narciso Rodriguez For Her, tu som si minuly rok na leto objednala z Notina a stala sa mojou srdcovou zalezitostou. Je krasna, svieza a vydrzi, to je pre mna v lete podstatne, aby ju bolo citit aj po niekolkych hodinach, ked ju na sebe mam 🙂

veroonikadan
27. apr 2023

mam Emporio Because It's You, ta sa mi teraz tak najviac paci 🙂 a je takato aj panska a spolu velmi pekne ladia.