Ahojte, používam vôňu Versace Bright crystal no chcelo by to zmenu. Poradíte niečo super voňavé? Mám ešte aj Armani My way, tiež mi celkom sadla.
Versace - Yellow Diamond, Dolce Gabanna - Light Blue, Hugo Boss - Boss Orange, Dior - J Adore, Bvlgari - Omnia Crystaline…
Tiež používam Bright Crystal a raz som si podľa opisu objednala na skúšku Escada Especially a odvtedy som ju už viackrát mala, veľmi príjemná, nevtieravá vôňa. A svieža, nemám rada ťažké vône.
Coach - Dreams
Ja napriklad na leto som si oblubila Lanvin Eclat d’Arpege 🙂 Tu mam rada. Je to taka jemna kvetinova vona a podla mna ideal aj takto na jar, aj na leto uplne.
Givenchy Ange ou démon Le secret.Tá je akurát na jar, leto a myslím že ešte aj na jeseň sa dá znosiť. Je Jemná a hlavne necítiť ju na každej druhej žene alebo babe🙂
Narciso Rodriguez For Her, tu som si minuly rok na leto objednala z Notina a stala sa mojou srdcovou zalezitostou. Je krasna, svieza a vydrzi, to je pre mna v lete podstatne, aby ju bolo citit aj po niekolkych hodinach, ked ju na sebe mam 🙂
mam Emporio Because It's You, ta sa mi teraz tak najviac paci 🙂 a je takato aj panska a spolu velmi pekne ladia.
Karl Lagerfeld for her , je super svieža na jar a top cena