Ahojte poraďte prosím vôňu. Chcela by som niečo svieže a ľahké, ak by sa dalo aj sladkosti zároveň. Doteraz som používala sladké vône ako napr YSL Black opium, alebo mon paris, carrolina heuréka Goodyear girl ale to si všetko dosť ťažké vône..
Nina Ricci nina je fajn aj lahká,svieža aj sladká zároveň.A aj light blue je velmi dobrá ako sa vyššie spomína.Bez toho u mňa neni ani leto 🙂Ja ju zase necítim na nikom.Neviem,V okolí ju asi nikto nepoužíva.Potom Ralph Lauren Woman, to je sladko,sviežo,morská.Dalej Byredo Mojave Ghost,Dolce & Gabbana Anthology L´Imperatrice 3 tá je ovocno svieža.Cítiť v nej hlavne melon a rebarboru s kiwi a dobrá jej aj Versace Bright Crystal
Jimmy choo Bloom 🥰🥰
Ľahká a sladká je podľa mna Prada Paradoxe (ale je dosť davovka, očakávania som mala väčšie) Versace Bright crystal, DKNY Be delicious (to je tak rozkošná vôňa, nikdy ma neomrzí) a D&G Light Blue (tiež davová záležitosť, ale má taký šmrnc letný) a nedávno som kúpila Givenchy L'interdit toaletku a je neskutočne ženská, ľahká, ale ak ti vadia biele kvety, tak je nástup dosť silný, kvetový. A sladká ľahká je aj Juicy couture Viva la juicy.