Ahojte, možno to bude znieť divne 😃 ale potrebujem rady ohladne licenia a teda aj konkretnych produktov, nakolko sa v tom absolutne neorientujem. Mam 36 rokov a uz viac ako 10 rokov moja tvar nevidela make up, spiralu, proste nic. Takze za ten cas som uz aj zabudla, ake produkty som pouzivala za mlada. Chcem sa zacat licit v boho style, takze naozaj nieco minimalne s prirodzenym vzhladom. Zhanam v prvom rade kvalitnu a odolnu spiralu a tiez linku na oci. Co vsak potrebujem najviac, je dat si dokopy vlasy. Pred detmi som mala krasne huste a silne vlasy. Po porodoch to uz velka slava nie je, vlasy mam suche a slabe. Takze sa potesim aj rade ohladne nejakej vyzivy a niecoho, co zafixuje uces a zaroven spravi objem. Dakujem.
Ja by som odporučila You Tube pozrieť, je tam veľa návodov ako sa správne líčiť a aj konkrétne prípravky. A hlavne od Sloveniek, po slovensky. Ja som sa tiež odtiaľ naučila a to mám už svoj vek. Myslím že dobre robíš, ak uvažuješ používať trošku make-upu, alebo aspoň bb krém, zvýrazni si líčka a uvidíš že budeš nová žena.
s vlasmi urcite zajdi ku kadernicke, ktora pouziva kvalitne produkty a dobre ti poradi aj starostlivost, nedavaj si na znicene vlasy hocijaku kozmetiku z drogerky, moze narobit viac skody nez uzitku. spiralu mam osvedcenu z pupy, nespomeniem si teraz na nazov ale vela typov tam nemaju 🙂 ak mas neforemne obocie tak tiez smer kozmeticka, pripadne si daj obocie vytetovat, niekedy staci aj len pudrove obocie a nemusis si ho kazdy den malovat.
@mmooly no make up ani bb krem prave nechcem, plet mam peknu, zdravu a bez vrasok. Mozno licka zvyraznit, ale nic ine by som asi na tvari nezniesla
@pukina vytetovane obocie si neviem na sebe absolutne predstavit. U kozmeticky som s tym bola, ale ziadnu zmenu som nevidela. Odporucila mi kupit si taku tu dokreslovaciu ceruzku, ci co to je. Ale nic konkretne.
@mmooly aby som to uviedla na pravu mieru, nie som ziadna zanedbana stara raketa 😃 az teraz som si po sebe precitala uvodny prispevok a uznavam, zd to tak mohlo vyzniet. Ja sa o seba staram az az, pravidelne cvicim, na tvar aj tvarovu jogu, pouzivam prirodne oleje, robim si masaze, stravujem sa zdravo, naozaj vela ovocia a zeleniny, malo masa a muky, biely cukor takmer vobec, ono sa to vsetko na vzhlade odraza. Len som dostala chut sa trosku prikraslit 😃 vlasy si farbim henou, asi aj preto ich mam suche. Ale klasickou farbou ma kadernicka farbila len raz, aj to som olutovala. Myslim, ze od kadernicky ani kozmeticky sa nedozviem konkretne tipy na produkty. Kazda mi povie, ze musim u nej nechat mesacne 50€, aby som nrjak vyzerala, ale o to nemam zaujem
@mmooly ten youtube vies aj odporucit nejaky kanal? Ci len hladat?
aj ja mám peknú pleť, veď ani ja si nedávam makeup, ale taký bb krém pekne zjednotí tú pleť a vyzeráš taká upravená žienka.
@mmooly ja z toho mam pocit, ze mi plet nedycha a nepreniknu ku mne slnecne luce 😂
@mmooly a to uz by bola asi na moje okolie az moc velka zmena 😂
Ak nemáš žiadne skúsenosti s líčením, ako si chceš nalíčiť linku a obočie ? Pri začiatočníkoch som veru nevidela ani raz dobre nalíčené linky. Možno ceruzku a to rozmazať jemne nad mihalnicami, obočie vyčesať jemne farebným gélom. Škoda že nemáš fotku tváre. Bez toho sa ťažko radí.
@nikolka1986 linky som si v mladosti malovala a som manualne velmi zrucna, tak toho sa nebojim naozaj. Obocie som si nemalovala nikdy, takze sa to budem musiet naucit. Si kozmeticka? Alebo sa tomu venujes ako hobby? Mozem poslat foto do ip neskor. Tu nechcem zverejnovat
@nikolka1986 nechcem prave ceruzku pouzivat z dovodu, ze chodim cvicit kazdy den a samozrejme aj sa zapotim, tak nerada by som po treningu odchadzala ako machula
Ceruzku treba potom zafixovať tieňom - ak chceš jemný efekt tak bledším. Ale ceruzky sú na inej úrovni ako kedysi, kvalitné isto vydržia.
Poradím: spf50 samostatne na tvár, ocenis to o pár rokov, keď pleť nebude zosuverena zo slnka, vrásky nám spôsobuju slnečné lúče....jemný BB krém a líčka, špirála a rúž/lesk
V tvojom prípade by som odporučila len: na plet - krém spf. Makeup nepotrebuješ, len si chran plet... Na líčka farbu + štetec na aplikáciu. Jemne nanesies v línii tesne pod lícnej kosti. Na obočie tenucku ceruzku -micropencil (značka NyX alebo Revolution také ma). Obocie sa neodtlaca keď sa spotis, to robi skôr špirála ,tak daj vodeodolnú. ...hotovo. to je taká Basic výbava 😉
@gejb dakujem za super rady, pozriem sa na to
A zabudla som este nieco na upravu obocia, mam ho riedke a neforemne.