Poraďte parfum

14. feb 2024

Maniačky do parfumov a znalkyne snáď mi budete vedieť poradiť 🙏
Hľadám dámsku vôňu ktorá bude voňať ako opraté prádlo, čisto len ako to a žiadna prímes niečoho iného.
Keď si pozerám vône podľa zloženia a vyskúšala som, ani jedna taká nebola
V parfumérií som sa tiež na taku pýtala a ani jedna čo mi poradili nebola taká.
Asi dvakrát som dokonalú vôňu pre môj nos cítila vonku na ženách ale nemala by som odvahu spýtať sa, určite by mi ani nechceli povedať 😊
Bola to taká vona že žena okolo mna presla a zacítila som vôňu ako keby vyprala veci v litri avivaze 😃 čo pravdaže isto nebola avivaz taká prenikavá ale vonalo to tak, ako napr biely Ariel alebo nejaká slabunka avivaz
Verím že takúto vôňu raz nájdem 🙏 možno taku nejakú poznáte a budete vedieť niečo poradiť 😊

blondiee83
14. feb 2024

Ja len do buducna - kludne sa spytaj, ak na niekom zacitis peknu vonu. Ja som presvedcena, ze ta ziadna zena neposle do kelu, skor naopak, bude im imponovat, ze niekto ich pochvali, ako pekne vonaju 🙂

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monillia
14. feb 2024

Úplne kľudne sa spýtaj ja mám s tymto celkom milú príhodu. V našom malom meste som v trafike stretla mne neznámu pani a cítila som na nej nádhernú vôňu, tak som ju oslovila. Bohužiaľ nevedela názov, parfem dostala od dcéry, asi o týždeň som v schránke našla lístok s názvom. Tak ma to trošku aj zamrzelo,že ja som pani nepoznala ani z videnia a ona vedela ešte aj kde bývam.

dzescebuly
14. feb 2024

Skús Dolce Gabbana Light blue

lizatko1009
14. feb 2024

Bottega veneta Tonka soleir

vivienkalejova
15. feb 2024

Ja parfum nepoužívam ale používam olej na pranie a okoho prejdem tak stále počujem čo je to za krásna vôňa dokonca aj muž ze inú vôňu si ani predstaviť nedokáže 😂😂 le essenze diamante alebo le essenze sole ale fakt krásna vôňa

valise
15. feb 2024

Oleje na pranie tak vonaju

mk1111111111
15. feb 2024

To su tie oleje do prania. Ludia su tym nagebreni do zblaznenia, idem po.niekom do vytahu a ze koneeec, ani dychat sactam neda, ani parfem si uz nema zmysel dat. A este, ak si to niekto da aj na sportove veci, no des, ides po lese a miesto cisteho vzduchu, olej do prania😵‍💫

autor
15. feb 2024

@dzescebuly tu poznám mala som ale nie je to celkom ono hľadám ešte niečo cistejsie

autor
15. feb 2024

@mk1111111111 Hm žeby? Ja to nepoužívam a mala som možnosť ovoňať pár, prišli mi dosť podobne a neprišli mi to ako parfem a už vôbec nie taká čistota svieže prádlo …sú nejaké s takou vôňou ?

kondakonia
17. feb 2024

L'Eau Papier Diptyque
Another 13 Le Labo
Not A Perfume Juliette Has A Gun

mk1111111111
18. feb 2024

Tak, pises, ze vonala, ako vyprata v litry avivaze. Tak vonaju tie oleje do prania. Nikto nevie, co si citila Ty sama si v prvom prispevku odporujes, najprv napises- vonala ako liter avivaze a v zapati pises, ze ako slabulinka avivaz. Tak sa sama so sebou dohodni. Ziadny parfem nevoni ako liter avivaze.

autor
18. feb 2024

@mk1111111111 oleje ktoré som vyskúšala mi vonali rovnako a nie ako avivaz. Preto ich ani nepoužívam, lebo sa mi nepacia a viac mám rada avivaz ( napr modrý silan). A preto píšem, či sú aj oleje ktoré voňajú ako takáto avivaz ( keďže o nich neviem ??) .. tak treba pozornejšie citat. Takisto biely klasicky Ariel kto pozná vie a určite existuje parfum ktorý môže podobne voňať ale nikto nepozná všetky vône sveta rovnako ani v parfumérií predavačky. Ale môže sa nájsť niekto komu pri tomto popise napadne taká vona

smiling89
18. feb 2024

@mk1111111111 je to fakt des...minule som nemohla dokoncit nakup co ma napinalo z jednej v oleji vypranej rodinky, normalne mi prislo zle..suseda ked susi vonku pradlo, nemozem na vlastnej terase sediet co je cca 40m od jej susiaka 😀 ked to zacala pouzivat bola som unesena ako to vonia, ale po velmi kratkom case ma doslova napina z tych silnych voni.

lizatko1009
18. feb 2024

Tak skus nivea parfém

smiling89
18. feb 2024

Zhanam asi podobnu vonu - vonu cistoty....v parfumerii mi poradili:
Oscar de la Renta - Bella Blanca - tuto som aj kupila a hoci je jemna neni to presne ono.
Porsche - Porsche Design - tuto som este nekupila, zdala sa mi velmi slaba vydrz.

mk1111111111
18. feb 2024

@smiling89 tiez to mam tak, musim jednoducho odist. Niekedy je vona aj celkom pekna, ale ta intenzita.... katastrofa. A este si myslia, ze ako krasne vonaju

autor
18. feb 2024

@smiling89 ďakujem vyskúšam 😊

autor
18. feb 2024

@mk1111111111 intenzita aj mne vadí hlavne ak ide o vôňu ktorá sa mi nepáči 😂ale ja som to nemyslela takto, nebolo to že ta žena ktorá presla okolo by bola nejaká prevoňaná .niesla sa za ňou táto krásna vona a myslela som to tak že keby to bola len nejaká avivaz to by si toho musela dať litre aby tak silno bolo cítiť čo si nemyslím, vyzerala to byt taká panička na úrovni skôr nejaký drahší parfum málokto dnes už toho na seba kydá vela