Poraďte očný krém

optame
19. okt 2024

Ahojte baby, poradte prosim ocny krem. Mala som naposledy Mary kay,ale nebola som nadšená. Predtym to bol Loreal..

caroline_
19. okt 2024

@optame ja pouzivam ocny krem od slovenskej znacky Kvitok a som velmi spokojna,staci ozaj malicko,dlho vydrzi,je netoxicky,dobra cena a teda krasne hydratuje a pripravy ocne okolie aj na make up,https://www.notino.sk/kvitok/ocny-krem-jemny-oc...

pouzivam od nich aj nocne serum pod oci,aj muzovi som kupila pansky krem gentleman,som s nimi naozam spokojna

caroline_
19. okt 2024

@caroline_ len dodam ze ten ocny krem pouzivam skoro kazdy den rano,mam ho rok a este v nom je vela...

jaja20
19. okt 2024

@optame Ja používam od Ziaja. Petržlenovy na striedačku s nevädzovym.

marcellka32
19. okt 2024

Cosrx peptid

optame
autor
20. okt 2024

@janinka007 tie kremiky su aj na vrasky?

optame
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
optame
autor
20. okt 2024

@caroline_ tak objednala som nakoniec Kvitok , tak som zvedava co to bude 😎 dakujem za rady🙌

caroline_
21. okt 2024

@optame super,ked tak daj vediet ako si spokojna potom 🙂

optame
autor
21. okt 2024

@caroline_ napisem 🤗

lenockaz73
22. okt 2024

@optame beauty of joseon ginseng+retinal sérum je perfektný na vrásky aj kríky pod očami, mám zľavový kód na super stránku s kórejskou kozmetikou kde ho zoženiete: www.ksisters.sk Kód: FP8DYPH, platí pri prvom nákupe nad 30€ 🩷

optame
autor
27. okt 2024

@caroline_ ahojky,tak zatial sa mi pozdava kremik, je lahky. Chapem,ze zo mna ziaden krem neurobi tyzdnove babo,ale aspon nieco. 😂