Ahojte,poradte mi dobrý makeup,ktorý dobre kryje a neupchava pory. Mám teraz catrice no tvoria sa mi nejako vyrážky.
RIMMEL LONDON LASTING
aku plet mas , chces matny alebo hydratacny mas vrasky alebo velke pory etc..kolko penazi a ci online alebo drogeria ... 100 ludi chuti kazdej sadne ine kazda sme ina a kazda mame ine ocakavanie
Mám suchu pleť, chcem hydratacny, mám pory,makeup hľadám cca do tých 40€ cenovo
Za mňa Dior. V Douglas kúpiš za 40€
LA ROCHE-POSAY Toleriane..pouzivam ho 6 rokov a je uplne super
Zo všetkých catrice makeupov som sa kompletne vychádzala. Neviem čo majú v sebe ale nemôžem ich používať. Ja som prešla na Estee Lauder Double Wear…Ale mám normálnu až zmiešanú pleť.
Ak máš viditeľne pory, tak nemáš suchu pleť, ale zmiešanú/mastnú,(len dehydratovanu) to je zasadne si uvedomiť pri výbere.
vyskúšaj pozrieť Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place, ten je dobrý a má aj SPF, neupcháva póry, dobre sa nanáša, osobne som si naň rýchlo zvykla. a dobré je to, že sa ani neobtiera, ale drží.
@iren88 Mám doma od estee lauder,ale nesadol mi veľmi,mám suchu pleť,dala som si aj krém pod neho a mala som supinky :/ ani odtieň mi nesadol,toľko ich majú že ťažko vybrať :D
Ved chod do Fannky a tam poskusaj konzistenciu aj odtien, ja pouzivam Dior a super
Alga maris