Poraďte make-up, ktorý dokonale ukryje nedokonalosti
Dobre krytie maju aj drogerkove makeupy, naposledy som mala nejaky catrice tusim, ale ja uz take vobec nepouzivam nepamatam si aky to bol. Taky s pipetou.
Ale ziaden makeup nespravi dokonalu porcelanovu tvar, ked mas zlu a hrbolatu pokozku.
@gabi2789 najlepsi najlepsi fakt co pouzivam roky,a aj ked vyskusam iny tak sa vzdy k nemu vratim,je catrice hd liquid camouflage, nevyzera ze mas kilo makeupu a krasne zakryje,ja mam dost problematicku plet,ak cervene flaky a jazvy a pekne zakryje a vydrzi vsetko,cez leto som chcela vyskusat nieco lahsie no ako som sa potila mi iny makeup uplne zliezol z tvare,tento je aj vodo aj potu odolny,na mne vyzera trochu suchsie nakolko nemam mastnu plet,ale dam si hydratacny krem,hydratacnu bazu a potom dewy setting spray od nyxu,s tym nevyzera nic tak cakey
naozaj vrelo odporucam
@060106 make up catrice hd je len jeden
@gabi2789 kedysi som pouzivala od Dermacol.ten fakt vsetko zakryl. https://www.notino.sk/dermacol/cover-make-up/p-...
@harmancek70 potvrdzujem. Tento make-up som používala na zakrytie tetovaní pri foteniach. Fotograf sa tešil že nemusí retusovat

Nemam skusenost ale na 99% co sa inzeruje na FB a este 1+1 zdarma je blbost :D vyborne kryci je napr. Estee Lauder Doublewear alebo MAC Studio Fix, ak mas akne tak napr. Clinique Anti Blemish solution (teda neviem, co potrebujes skryt). Mozno by stalo za to poradit sa pripadne s nejakou kozmetickou (nezavislou), lebo tieto plne krycie make upy mozu zial aj nepomoct.