Baby, aká farba mi sedí podľa vás? Som svetlá, na jar začínam chodiť do solarka , v lete a po lete Som relatívne tmava..ale inak nie. Prikladám foto. Mala Som roky cierne vlasy, dlhé. Vyše roka mam svetle, mala som aj úplnú blond, len sa mi zdá, že som taka nevýrazná. Rozmýšľam nad rysavou.. asi somariny riešim, ale.vlasy ma štvu, starám sa o ne, lebo.som musela radikálne ostrihať, také boli zničené a ešte aj sú, ale mne ta farba akosi nič nevraví, čo mám.. ďakujem všetkým, ktoré majú čas a chuť poradiť;)
@87modrykonik podľa mňa by sa ti hodila taka pekná hnedá živá farba , aj by si omladla 🙂
@ivana3111 aj mne sa zdá, že v tej svetlej som ostarla🥺
@87modrykonik mne sa paci táto co máš vyzeráš v nej mladistvo ako teenagerka
@87modrykonik táto ti pristane veľmi, máš výrazné oči 😊👍
@87modrykonik za mna tato🙏keby ides do tmavsej tak skor tym zostarnes a nevyniknu tak oci .. a este ked chodis do solarka tak do tmavsej by som nesla
@87modrykonik táto čo máš. Možno o 2 odtiene bledsiu
@87modrykonik farba sa mi veľmi páči konečne nie umelý blond.Ak by si si primalovala oči, dala líčka hneď si výrazná.Ciernu už nikdy🙂
Ja som typ ako ty hnedé oči, blond a vždy som oľutovala o trocha tmavšiu hnedú, keď som chcela zmenu
Ved farba ktoru mas ti velmi svedci
Ide ti celkom aj ta hneda na uplne poslednej foto, ta studensia blond velmi nie, ale tepljesie blond odtiene, cca to co je v prvom prispevku je podla mna tvoja naj farba. Ked chces zmenu, daj nieco farebne do koncov 😄
@87modrykonik Tmavú určite nie, ani ryšavú, to vôbec, ale radšej niečo svetlé, skús nájsť dobrú kaderku a nechaj si poradiť, aký odtieň, aby si vynikla a vyzerala šmrncovo
@87modrykonik podla mna ti pristane aktualna farba. Ano, chyba ti jemne farba, ale nie vo vlasoch, ale na tvari ;)
Jemny mejkap (puder, licka, pery) spravi zazrak. Namaluj sa a tak sa odfot znovu 😊
Mne si sa najviac pacila na poslednej foto, ta hneda a dlhsie vlasy, to som ta ani nespoznala. Fakt kocka!
@87modrykonik podľa mňa úplne vám sedí tá čo aktuálne máte na foto...a možno ešte keď tam ryšavá na zvýraznenie....
Mne sa na tebe paci ta svetla blond a hneda. Cierna ta robi starsou a v tej co mas teraz si menej vyrazna ale tiez nie je zla.
Ja milujem ciernu proste ciernovlase maju smrnc taky juzansky typ👌🏼 su viac sexy… ja mam tiez akurat dilemu cely zivot tmave, len mam riedke uz na vrchu tak rozmyslam zosvetlit, ale mna prave svetla vraj robi min. o 5 rokov starsou tak neviem co robit s temenom hlavy preriedenym😭
@87modrykonik jednoznacne zmena k lepsiemu!
@87modrykonik pekne.Farbila si si sama či kaderníčka?ty si typ, ktorému ide všetko len v tej čiernej si sa mi nepacila
@87modrykonik super velmi ta to omladilo. Kocka 😉
@luccija ahoj, sama som sa farbila ;)
@87modrykonik Vyborna, co to je za farbu prosim?
@87modrykonik Podla mna sa ti hodi tato farba, ktoru mas aktualne uplne najviac! 👍