Poraďte dobrý lak na nechty

janulka182
14. jún 2024

Prosim poradte mi lak na nechty, ktory sa ozaj neolupava (nie gelovy). Potrebujem nieco odolnejsie na dovolenku na nohy. dakujem moc.

marcellka32
14. jún 2024

Dermacol 7 days

katinivova
14. jún 2024

az ide len o obycajni lak na nechty, ja pouzivam obycajny cartice cierny, maju rozne farby, kupujem v dm. len ma zvltsne otvaranie ze treba zlozit akoby ,,kryci vrchnak" a az potom sa otvara

marcellka32
14. jún 2024

@katinivova za mňa catrice musím dávať 2 vrstvy aby to dobre vyzeralo

tetapetra
14. jún 2024

@janulka182 ja som si kúpila Douglas. Mám ho na rukách od pondelka a drží 👀 čo je podľa mňa na rukách zázrak

katinivova
14. jún 2024

@marcellka32 aj ja tak, niekedy aj 3 ale jediny osvedceny za mna 🙂

zuzubb007
14. jún 2024

Jednoznacne PUPA, mne všetky laky vydržia asi tak 6 hodin vážne potom sa šupu otras, a tento po 3 dňoch vyzerá paradne

muchotrafka298
14. jún 2024

Zalezi od nechtov, lebo ja mam strasne slabunke nechty a mne nedrzi nic. Na nohach lepsie. Za mna su fajn Catrice laky, ale jednofarebne, tie glitrove alebo so shimmerom mi nedrzali vobec a svetle pruhuju. Pouzivam urychlovac schnutia od Sally Hansen na vrch a vydrzi to par dni. Na nohach problem nemam so ziadnym, tie 2 tyzdne da v pohode. Essie ako ktore, niektore drzia lepsie, niektore horsie a svetle dost pruhuju. Mala som aj Orly, OPI, velmi priemerne.

bagerka
14. jún 2024

@janulka182 ja nedam dopustit na orly. Tento mam na rukach uz 12ty den. A to umyvam riad, brblem sa v zahradke, tukam na klavesnici. Aj na nohy pouzivam tmavsi odtien, to staci 1 vrstva a drzi. Ale ked idem na dovolenku dam si podlak taky oranzovy a aj nadlak a teda neodlupuje sa nikdy. Na ruky klasicky podlak, 2 vrstvy laku, nadlak vsetko od orly.

barka1
14. jún 2024

@janulka182 Sally Hansen, 2 vrstvy + priehladny navrch

sisska96
17. jún 2024

Essence

charlottelavender
19. jún 2024

@janulka182 Sally Hansen insta dri top coat vydrží ti aj trend it up za dve eurá dva týždne

muchotrafka298
19. jún 2024

@charlottelavender ten urychlovac schnutia je najlepsia vec na svete na nechty. Kazdy aj najlacnejsi lak s tym dlhsie vydrzi.

charlottelavender
19. jún 2024

@muchotrafka298 presneee to je tak super kúpa na Hehe ho občas majú na druhý kus za cent alebo keď nie tak za dobrú cenu 😊

muchotrafka298
19. jún 2024

@charlottelavender kurnik, ty si moja kopia ci ako????? Mne pri tej cene, ked to mam z Hebe v zlave ani nie je luto, ze to relativne rychlo vyschyna.

charlottelavender
19. jún 2024

@muchotrafka298 asi tak 😂tak nakupujeme rovnako dobrá taktika ušetrí to dosť 😁