Prosim poradte mi lak na nechty, ktory sa ozaj neolupava (nie gelovy). Potrebujem nieco odolnejsie na dovolenku na nohy. dakujem moc.
@katinivova za mňa catrice musím dávať 2 vrstvy aby to dobre vyzeralo
@janulka182 ja som si kúpila Douglas. Mám ho na rukách od pondelka a drží 👀 čo je podľa mňa na rukách zázrak
@marcellka32 aj ja tak, niekedy aj 3 ale jediny osvedceny za mna 🙂
Jednoznacne PUPA, mne všetky laky vydržia asi tak 6 hodin vážne potom sa šupu otras, a tento po 3 dňoch vyzerá paradne
Zalezi od nechtov, lebo ja mam strasne slabunke nechty a mne nedrzi nic. Na nohach lepsie. Za mna su fajn Catrice laky, ale jednofarebne, tie glitrove alebo so shimmerom mi nedrzali vobec a svetle pruhuju. Pouzivam urychlovac schnutia od Sally Hansen na vrch a vydrzi to par dni. Na nohach problem nemam so ziadnym, tie 2 tyzdne da v pohode. Essie ako ktore, niektore drzia lepsie, niektore horsie a svetle dost pruhuju. Mala som aj Orly, OPI, velmi priemerne.
@janulka182 ja nedam dopustit na orly. Tento mam na rukach uz 12ty den. A to umyvam riad, brblem sa v zahradke, tukam na klavesnici. Aj na nohy pouzivam tmavsi odtien, to staci 1 vrstva a drzi. Ale ked idem na dovolenku dam si podlak taky oranzovy a aj nadlak a teda neodlupuje sa nikdy. Na ruky klasicky podlak, 2 vrstvy laku, nadlak vsetko od orly.
@janulka182 Sally Hansen, 2 vrstvy + priehladny navrch
Essence
@janulka182 Sally Hansen insta dri top coat vydrží ti aj trend it up za dve eurá dva týždne
@charlottelavender ten urychlovac schnutia je najlepsia vec na svete na nechty. Kazdy aj najlacnejsi lak s tym dlhsie vydrzi.
@muchotrafka298 presneee to je tak super kúpa na Hehe ho občas majú na druhý kus za cent alebo keď nie tak za dobrú cenu 😊
@charlottelavender kurnik, ty si moja kopia ci ako????? Mne pri tej cene, ked to mam z Hebe v zlave ani nie je luto, ze to relativne rychlo vyschyna.
@muchotrafka298 asi tak 😂tak nakupujeme rovnako dobrá taktika ušetrí to dosť 😁
Dermacol 7 days