Ahojte, poraďte spoľahlivý antiperspirant prosím, skusala som niveu aj dove ale prídu mi slabé.
Krémové v krabicke su top. Rexona ich robí.
Mne prave Nivea a Dove vyhovuju najviac 😃 Ale ja sa velmi nepotim
Rexona tuhý
Teraz mam lady speed gelovy ale ten mi doslova až prekáža ako vonia a chcela by som nieco iné. Rozmyslala som aj nad mužskými ale nechcem voňať ako chlap tak ak by ste mi vedeli poradiť nejaké uni?
Hlavne mam pracu kde je strasne horúco, v kuchyni takze nieco fakt odolné
Ahoj, ja používam borotalco, ale nič moc. Tiež pracujem aj v kuchyni a stále sa musím voňať. Počula som, že je veľmi dobrý secret, ale nemám s ním skúsenosti..
Spiridea forte deo a na doplnenie cez den nieco "lahsie" napr kvitok chladivy vanok, to je taka unisex vona
Nivea deo creme a ružový borotalco
Realne mi podla mna absolutne ziaden nepotlaca potenie, davam si to len zo zvyku a kvoli voni
Jedine z coho som sa skutocne nepotila bol driclor, ale to mi pride ako extrem na pravidelne pouzivanie /to len na prilezitosti kedy som skutocne potrebovala nebyt dopotena/
Vichy za mna top
mne zaberá iba rexona,jedine po nej nesmrdím,keď sa spotím
Ja používam zn.Forever, Aloe ever shield Deodorant... Už roky, vyhovuje mi.
Viem, aké je to nepríjemné, ak má človek mapy na oblečení a podobne, no zo zdravotného hľadiska by mal byť lepší deodorant ako antiperspirant, ktorý obsahuje hliníkové (aluminium) soli. Človek sa síce potí, ale aspoň vonia, no :D Taktiež, potením sa telo ochladzuje, čiže "upchatím" pórov antiperspirantom mu to človek sťaží. A tiež je rozdiel v tom, o aký pot sa jedná, či je emočného pôvodu alebo v dôsledku tepla.
- ten hliník obsahujú antiperspiranty, nie deodoranty, ak to pre niekoho vyznelo dvojzmyselne 🙂
Ja používam pánske a vôbec nevoniam ako chlap. Najmä rexonu používam. Lebo deodorand u mňa nic.
urcite nejaky eko bio. Su tam lymfaticke uzliny, tam by som hocico nedala...
Pánsky Old Spice.
Pánsku niveu pouzivam, ale nepotim sa veľa
Smrdela som z tuhého FA, secreet či ako sa volal nevyhovujú mu tuhe robili sa mi z nich zmolky pod pazuchou
Mne sa osvedcili spreje garnier natural, uz mam asi stvrty rozny a vsetky super, jedine co mi vadilo pri tom červenom action control thermic je výraznejšia sladkasta vona, ostatne su fajn jemne neutrálne vone
Ahoj, mne vyhovuje Borotalco