Ahojte baby dávala som si už druhý x na vlasy peroxid a spravila som si melir, lenze ja mám bledo hnedé vlasy a aj slnko mi vytiahlo a chytilo mi to skorej do takej žltej blond ,vytiahol by mi to fialový šampón viac do biela 🙈Alebo čo mi odporúčate
@syk1122 dávala si si aj farbu? Alebo iba peroxid?
ano je aj maska aj sampon. asi by som pouzila oboje. ma aj lapriklad loreal, kallos a urcite aj ine znacky.
Fanola no yellow je perfektna, ale pozor, treba pouzivat rukavice, lebo farbi ruky na fialovo a nejde to tak lahko dole.
Kup si inu trochu tmavsiu blond farbu nechaj 5minut a zmy budes to mat hnet lepsie ten fialovy sampon nerobi zazraky.
Odporucam fanola modry sampon. Je lepsi ako fialovy.
Melír / odfarbovanie treba vždy po odfarbení ešte natónovať farbou..
Fialovy šampom a masky sa používajú potom už len ako prevencia.. nemali by sa používať na samotné tonovanie
Plus k tomu všetkému všetky fialove šampony silno vysušuju + k tomu vlasy vysušené odfarbovaním .. treba vlasy aj vyživiť medzi tým
Takže ano fialovy šampom ti môže spraviť tú službu že ti mierne stiahne žltu z vlasov.
Ale zaleží aj toho aka je tá žltá vyrazná/tmavá zase zazraky netreba čakať od toho 🙂
@syk1122 skús ten šampón. A nabudúce ku kaderníčke