Je tu nejaká kaderníčka ktora by mi vedela poradiť ako upravit ofinu v ktorej je vlasový vír? Je v strede čela a vlasy nechcú stat nijako, nosim resp by som chcela nosit ofinu cez čelo do boku ale bez kila laku na vlasy to nejde. Som zúfalá lebo úpravou ofiny zoberiem viac času ako úpravou celých vlasov
este teoreticky taku tu dlhsiu ofinu, co hodis na bok, no s kratou to zako zvladnes bez tepelnej upravy a kila laku.
@majamat mne účes bez ofiny nepristane 😏😟 mam ju teraz aj dosť krátku takže bude dlho trvať kým mi dorastie, ale bez ofiny nevyzeram dobre
ja mam vpravo vir a tiez ofinu kvoli tomu nenosim, este bocna ako tak, ale na stred vobec. neviem, ci sa to bez laku nejako da riesit...
@deedol ja som z toho už zúfalá, nechce sa mi travit vzdy po umytí dve hodiny úpravou vlasov. Vôbec netuším aký účes by mi pristal
uplne chapem, ale neporadim, ja viem ledva, aky uces pristane mne (a aj to sa mozno mylim:D)
Treba dobrú kaderníčku, ja mam 4 dva na každej strane jeden zoredu, jeden zozadu a to je ešte len hrôza
@ronie338 len kde takú v malom meste najst
Tiez to tak mam.. mne sa ofina paci ale kazdy pokus skoncil hrozne 😀 tie vlasy proste rastu do boku a nic nepomoze 🤷♀️
@monikkatt no, ako vidím tak asi riešenie neexistuje 🫤😟 ja som už na prášky z toho, najradšej by som ten prameň oholila
Ako mozno dobra kadernicka by si s tym vedela poradit.. napriklad husta ofina co ide az od temena hlavy by mozno mohla prekryt ten vir.. zalezi aj ake mas celkovo vlasy..
@monikkatt mam dosť husté vlasy ale su jemne, nie sú tvrdé ako drôty. Dobru kaderníčku hľadám celý život 😏
Moja sestra za kadernickou cestuje do pp z ba, ale je pravda ze ostáva víkend cely
podla mna s tym nic nerobis. ja to mam tiez, ofinu preto nenosim.