Ahojte, keď ste používali tuto radu, pomohlo Vám to pri raste vlasov? Ďakujem
U mňa nebola vôbec žiadna zmena
@nika_val a čo pomôže?
Jedine vitamíny, kvalitné vitamíny ktoré obsahujú všetky potrebné vitamíny A, C, E, D a komplex vitamínov B. Pre rast a posilnenie vlasov sú prospešné aj zinok, železo a selén.
A môžeš tomu dopomôcť pravidelnou masážou pokožky hlavy čím pokožky prekrvíš a to stimuluje vlasové korienky
@nika_val Ďalujem a vedela by si mi odporučiť aj nejaky šampón z dm? Ďakujem
Príliš neuznávam vlasovú kozmetiku z drogérie pretože obsahuje veľa nezmyvateľných silikónov, ktoré robia na vlasoch nánosy a to ma veľa negatívnych vplyvov na naše vlasy. Ak ťa téma o starostlivosti o vlasy zaujíma tak hlbšie kľudne mi napíš ja tu na MK v skupine Starostlivosť o vlasy som písala už veľmi veľa článkov o práve správnej (lepšej) starostlivosti o vlasy.
Nie je to žiaden predaj ani ponúkanie produktov. Iba sa tomu venujem vo voľnom čase a píšem a radím
V DM drogérii sa dá kúpiť aj zopár profesionálnych produktov na vlasy takže ak by som ti mala odporučiť tak odporúčam pozrieť na po nich.
Napr: tam majú značku Schwarzkopf Profesional BC Bonacure
Ale ťažko sa radí kozmetika pretože neviem nič o tvojich vlasoch. Máš ich prirodzené ? Farbené ? Odfarbované? Fenuješ? Žehlíš ? Atď
@nika_val Mám odfarbobané blond, fenujem, nežehlím a nijak neupravujem tepelne.
ked chces nieco na pouzitie na pokozku,.mne vyhovuje napriklad weleda rozmarinove tonikum, alebo z lekarne biohar vodicka...
potom skor vnutorne je super zinkorot alebo forcapil...
kedysi existovaltaky sampon, volal sa capilan, a ten skutocne podporovalrast vlasov...
Ja mam plantur 39a za rok mi vlasy zhustli a narastli o 15cm
@mamaaja82 A používala si aj niečo iné? Či len ten šampón
Autorka ja sa pridávam...kupovala som si presne tento ružový a vlasy mi narástli parádne rýchlo a sú aj krajšie
Nie,cisto len Plantur nic ine
@mamaaja82 ten zelený?
Ano,zeleny
mne kožná predpísala ten šampón Plantur39, tak som zvedavá, či pomôže
@nika_val podľa mňa je to hlúposť, pretože keby to takto fungovalo, tak prečo by sa potom každý bál "škodlivých" šampónov? 🤔 veď predsa ani tie by neprenikli hlboko do pokožky.... a predsa preniknú. čiže preniknú aj tie dobré 😉
Ja som mala ten zelený a nič
Nie