Ahojte.
Idem prave z pedikuri od Vietnamky.
Mala som suchú kožu na pätách a na ,profi" pedikúre som bola prvý krát.. ale môžu ostať na päte suché miesta? Myslela som, že to pekne obrúsia ale mám pocit, že veľká zmena sa nekonala..
Mam sa tam vrátiť na reklamaciu?
@di1234 preto som to dala do úvodzoviek. Ale som sklamaná..
Nabudúce treba zvoliť nejaké štúdio kde sa zameriavajú na pedikúru a hlavne používajú sterilné nástroje. To snáď bolo aj u týchto Vietnamcov. Chcem veriť.
Ja som na pedikúre hodinu, hodinu a pol (podľa toho čo všetko mi robí). U vietnamcov to ide ako na bežiacom páse či manikúra, či pedikúra- takže by som ani neočakávala nejaký zázrak. Možno zázrak, že tam človek nechytil nejakú pliagu.
Má význam sa tam vrátiť, že nie som spokojná?
Nie. Čo by ste tam akože povedali? Že sa Vám nezdá, že máte dostatočne hladké päty? To ste mali riešiť na mieste. Choďte na normálnu pedikúru.
vies a mozno mas ani nie tvrdu len nedostatocne hydratovanu pokozku. Ja chodim ku profi pedikerke, je super, ale teda vzdy mi povie, ze mam len nedostatocne hydratovane paty a ze si mam kazdy vecer davat krem, co ja nestiham :(
Chod do dm a kup si exfoliacne ponozky, vecer si to daj na hodinku na nohy a do par dni budes mat makke paty jak babatko.
kup si kvalitny krem na nohy a maz kazdy vecer ..
@cookie29 prepac, ale ty sa každý vecer neosprchujes? Ja si nedokazem predstavit, ze by som si po sprche nenatrela nohy. Tiez mam suche nohy, ale mazem a mazem.
Dokonca muz ked nahodou ideme spat naraz, sa pyta, ci uz mam natrete nohy a moze zhasnut 😃
@babulkomale neviem si predstavit ist spat neumyta... ale nie, nemam vzdy cas si natriet nohy. A my mame nesmierne makku vodu, takze ani nekremujem kazdy den.
Ak si mala zanedbane paty, tak mecakaj, ze po prvom sedeni ich budes mat ako babo. Treba opakovat. A treba stale kremovat a starat sa o ne.
@cookie29 chápem ani ja si niekedy nenatriem ale že nemáš čas ? To je veľmi veľmi chabá výhovorka, veď to trvá 15 sekúnd. Akože nemáš čas zaspať o 15 sekúnd neskôr, či ako ? 😅
Nieje to povinnosť, normálne môžeš povedať že sa ti večer už nechce, lebo že nemáš čas 15 sekúnd kremovat nohy je "veľmi reálne"
Buď rada, že si odišla len drsnými pätami a nie s plesňou 😂😂 asi toľko k vietnamským salonom.
Obávam sa, že ste neboli na profi pedikúre.