Po melíre sa mi trhajú vlasy

23. máj 2024

Trhajú sa mi vlasy po melire, čo s nimi?

mikitilik29
23. máj 2024

Co znamená trhajú? Že vypadávajú?

dzescebuly
23. máj 2024

Že sú spálené

dzescebuly
23. máj 2024

Vrátiť sa ku kaderníčke ktorá to robila,reklamovať, najhoršie ostrihať a nechať si v kaderníctve aplikovať niečo na posilnenie vlasov

dota6
23. máj 2024

Postupne nechať odrásť a strihať. Zrejme sú spálené.
Keďže som roky bola blond, viem aké sú to strasti. Aby to nebol ešte väčší horor, snažte sa česať čo najcitlivejšie, hlavne nie mokré. Mne sa osvedčil Tangle teezer kefa. Nefénovať, nežehliť (to je najťažšie:D ) vtedy mi pomohol redken tepelná ochrana. A samozrejme masky, tie majú silikóny :D a vlasy po nich vyzerajú lepšie, hoc sú odpálené :D olejčeky boli samozrejmosť.

autor
23. máj 2024

@dzescebuly práveže najhoršie to mám na ofine a vrchu hlavy...

autor
23. máj 2024

@dota6 za ako dlho ti odrastli?

angela85
23. máj 2024

Známa mala takto strašné zničené vlasy,neustále blond,vôbec jej nenarástla väčšia dĺžka. Stále tak po uši. Potom bola tuším na nejakom kreatívne v kaderníctve

dota6
23. máj 2024

Myslím, že mne rastú vlasy celkom dobrým tempom. Blond som sa zbavila za cca 3 roky. S pomocou prelivov a farebných masiek. Aby ten odrast nepôsobil komicky. Aktuálne mám vlasy dlhé skoro po pás. Blondila som niekoľko rokov z tmavo hnedých, vlasy boli ako slama a vlastne som ich ani nestrihala lebo sa ulámali samé. Preto som sa vrátila k hnedej, lebo som túžila po dlhých a s blond som dosiahla max dĺžku po plecia.

autor
23. máj 2024

@dota6 za 3r ti odrastli po plecia keď chápem dobre????

dota6
24. máj 2024

Z tejto dĺžky to je cca 7 rokov. Blond boli len takéto. Žiaľ blond farba ničí extrémne.