Po koľkých dňoch vidieť výsledky po alikácii botulotoxínu?

31. júl 2024

Ahojte, po koľkých dňoch vám boli vidieť výsledky po aplikáciu botulotoxinu? Ďakujem

monikabull
31. júl 2024

Ahoj. Tak 4-7 dní.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monikabull
31. júl 2024

@taynee prosím ťa, ten pokles viečok máš po aplikácií botoxu do ktorej časti tváre? Ja chodím na okolie očí- vejáriky vonkajších kútikov očí a tiež mám pocit, že moje oči pôsobia, ako keby som bola stále unavená...Mám ich ako keby stále prižmúrené. Vidím to hlavne na fotkách....

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
31. júl 2024

@taynee treba povedať dr, nech pichá do správnych bodov, aby obočie nekleslo...dá sa to

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lakebabe
31. júl 2024

Najvyšší účinok 4-10 deň ako ktorá oblast. Najrýchlejšie mi vidno čelo najpomalsie oči a vraska hnevu

flora2511
6. aug 2024

@lakebabe ahoj, čo prosím ta znamená že najväčší účinok je 4-10 den? Ja mam tetaz 9. den po ošetrení cela a mam taký zvláštny pocit na celé z toho ako ním nemôžem hýbať. Takze môžem očakávať, že pi tom 10. dni ten účinok a strnulosť bude postupne prechádzať? Dakujem

lakebabe
6. aug 2024

@flora2511 no ze najväčšie vypnutie cítim ten desiaty deň. Ono sa ti to ešte môže meniť, ale mala by si mat kontrolu po 10 dňoch u lekárky co ti to robila

flora2511
6. aug 2024

@lakebabe kontrolu mam po 14. dňoch. Po tých 10 cítiš nejakú zmenu?

lakebabe
6. aug 2024

@flora2511 väčšinou sa mi úplne ustáli efekt po dvoch týždňoch. Ale môže to byť u každého inak. Ešte do tých dvoch týždňov sa to mení

flora2511
6. aug 2024

@lakebabe Tak aj vsade pisu. V čele to mam prvý krát a práveže nečakala som, že to vôbec nejako budem citit, tak má to chvíľami trochu vyvádza z rovnováhy a stále mam strach či mi nespadne viecko, keďže obočie iba minimálne viem teraz ovládať. Keď ale pozriem do zrkadla, vsetko je zatiaľ OK, vyzerám oveľa lepšie. Je to asi len pocit a zvyknem si naň.

lakebabe
6. aug 2024

@flora2511 to je len pocit neboj sa tak si zvykneš, že keď ti zas povoli bude ti to chybat😄 kým vyzeráš zvonku v poriadku tak je všetko ôk, ale uvidíš na kontrole