Pleťový toner podobný Pyunkang

suzy2508
10. sep 2024

Ahojte, poraďte naozaj dobrý pleťový toner, kľudne kórejská kozmetika. Používala som už x balení hydratačného toneru Pyunkang Yul, ale rada si nechám poradiť niečo v podobnej kvalite, kde je na tvári ozaj vidno, že sa toner aplikoval, je pekne napitá a vypnutá. Pozerala som aj I'm From Rice toner, ale zdá sa mi už drahší a neviem, či je až o toľko lepší od Pyunkang, aby sa oplatilo za neho doplatiť. Ďakujem 😊

majamat
10. sep 2024

cenovu realciu neviem, cize je mozne, ez lacnejsi ani nenajdes.

ja som mala cez leto Cosrx propolisovy toner a bol fajn.
teraz mam male cestovne balenie Purito Seoul kozmetiky a bol tam aj toner a tiez sa mi zda fajnovy. ma svetlozelene balenie. est je aj tmavozelene, tusim to svetlozelene neobsahuje nejake drazdive zlozky, ak som spravne pochopila.

a teda uplne milujem toner Haruharu wonder, hlavne v zime, je taky hustejsi, ked nim pohrkas, bublinky nom stoja a dohora stupaju len pomalinky. je vyborny.

majamat
10. sep 2024

minule som mala malicke balenie nejakeho tonera, z ktoreho som mala blby pocit. ani neviem co to je, ale nie ej to dobre. akoby som mala ruky od citronovej stavy, tak ypocit som z neho mala. toto mozu robit tie Exfoliace tonery, ale tento tusim medzi ne nepatri, tak neviem.

majamat
10. sep 2024

uf, pozeram ceny, ze Purito okolo 20e. oplati sa objednavat z azie.
Cosrx to iste.
Haruharu wonder vyzera byt lacnejsi. za 150ml okolo 14e.

samozrejme vyhodnejsie je popozerat v skupine KK, alebo z Azie.

marcellka32
10. sep 2024

Iam from rice toner je super na suchú pleť, vsiakne, hydratuje nemáš pocit mastnoty

suzy2508
autor
11. sep 2024

@majamat presne som už šmejdila aj ten Haru Haru Wonder, či by nebol fajn, lebo značku poznám a už som ho videla aj u jednej youtuberky, chválila, ale tak radšej si overim skúsenosti 😁 ak je taký ozaj fajn na hydratáciu, dám mu šancu, keďže teraz po tretinoine musím niečo extra navyše hydratačné dávať.

suzy2508
autor
11. sep 2024

@marcellka32 oplatí sa priplatiť a je to naozaj rozdiel oproti tomu Pyunkang?

marcellka32
11. sep 2024

@suzy2508 za.mna ano

majamat
11. sep 2024

@suzy2508 mne sa Haruharu wonder vlemi paci. je akoby hustejsi, akize leje sa ako toner, ale nei je to cita, uplne tekutina. je taky iny. tie uplne tekute niektore mi pripominaju costu vodu, rpipadne neiktore mam pocit, akoby az susili, tento HHW mam fakt rada.

suzy2508
autor
11. sep 2024

@majamat a zdá sa ti lepší než spomínaný Cosrx?

majamat
11. sep 2024

@suzy2508 asi ano, ale aj Cosrx je fajn.

suzy2508
autor
12. sep 2024

@majamat a Cosrx ktorý by si mi odporučila? Poteším sa viacerými teda 😁

majamat
12. sep 2024

@suzy2508 ano, aj ten je dobry, no ten HHW je mojim favoritom a druhy v poradi bol prave PY. od Cosxr som skusila iba ten jeden, cize ak maju viac, tie ostatne neviem ake su.

maminkadeticiek
12. sep 2024

Ja milujem Hada Labo.Pouzivam ako toner a na to vrstvim.https://www.skinlovers.sk/hada-labo-gok...

suzy2508
autor
12. sep 2024

@majamat ďakujem ti veľmi pekne, hodím do košíka HHW a aj I'm From Rice Toner. Máš nejakých favoritov ešte zo sér, prípadne krémov. Ja som relatívne nenáročná na krémy, mám Mixu s ceramidmi, takú veľkú pixlu, spf Garnier detské vodeodolné, čo je dupe na LRP, s tým som veľmi spoko, no a tretinoin večer 2x do týždňa a sérum s C od Geek&Gorgeous. Rada si nechám poradiť nejakú vychytavku ešte. Ďakujem aj ostatným. 🙂

suzy2508
autor
12. sep 2024

@maminkadeticiek nejde mi to otvoriť, ako sa to volá? Pozriem 😊

maminkadeticiek
12. sep 2024

@suzy2508 tento to je,zle som skopcila link.Ale majunho aj inde,stiahla som prvy link co mi vyhodilo.Ja pouzivam Hada lado kysel.hyalur.v roznych konzistenciach,aj Ccko.Maju dobre velke balenia,pouzivam rano aj vecer a vydrzi mi 170 ml aj zo 3 mesiace.Toto je 140 ml
https://www.japco.sk/hada-labo-gokujyun-hyaluro...

majamat
12. sep 2024

@maminkadeticiek to pouzivam skor ako serum. no fakt je, ze ani neviem co to vlastne je. ani v KK to nie je uplne bezny produkt, lebo produktov tohoto typu tam maju strasne malo.
europske verzie maju aj v DM drogerke.

majamat
12. sep 2024

@suzy2508 so ser som mala rada prakticky vsetky Beauty of Joseon. este aj Pyunkang yul sa mi paci, ale teraz neviem, to je tusim ampula. je to taky husty gelik,a le dobre sa vstrebava a balvne pouzivam okolo oici, lebo tam mam uz pokozku dost vpadnutu a tenucku,. nie ej sice urcene priamo okolo oci, ale davam ta to iste, co aj na tvar, iba keby sa mi stane, ako teraz mam SPF s vit C a to uplne okolo oci nie je vhodne, ze doplnim ocnym kremom.

a teda radsej pouzivam ampuly, cenovo su vyhodnejsie, su vacsie, tie mini sera to clovek ryhclo minie. inak mam doma aj v zasube IUNIK, ale este to nemam otestovane. velke balenie, neviem ci serum,c i ampula.
mam rada ampuly od SKIN1004, tu klasiku, teraz mam s Tea Tree, v zasobe mam Brightening. na zimu mi vyhovuje ampula Amplen s ceramidmi, ta je uzasna a mala som aj s peptidmi,a j ta bola fajn.

kremy, vecer pouzivam rada napr Soon Jung od Etude, ale mala som celkom fajn aj Cos de Baha peptidovy. no radsej mam velke balenia, lbo ja nesetrim pri osetrovani pleti a male balenia sa strasne rychlo minu.
teraz mam Hada Labo taky hydratacny z DM a je fajn, v zasobe mam aj taky hutnejsi protivraskovy, ale ten je fakt taky kremovejsi, no niekedy mavam citlivu plet, tak to bude fajn. ak nie, podarujem mame.
mam v zasobe aj Purito, IUINK - nevysksuane , Jumiso slimaci - ten ej fajn, skusila som len kratko, len som mala nacate 2 kremy, tak som si tento odlozila. mame som vzala P:rem na citlivu plet a tiez vyzera byt fajn.

rano nepouzivam klasicky krem, iba SPF a mam rada klasiku - Beauty of Joseon, Madag. Centella serum, Benton zeleny, Kao sa mi tiez paci, ale asi na uplne mastnu plet nie, mam v zasobe na vyskusanie aj IUINK a Purito, skusila som teraz vzorku jedneho, len akosi neviem co to bolo. musim pohladat podla obalu, ci to sposznam.

suzy2508
autor
12. sep 2024

@majamat moc moc moc ďakujem za tipy, och zbankrotujem, ale už aj si to idem poprezerať 😍😁😁

suzy2508
autor
12. sep 2024

@majamat a ešte mi prosím ťa povedz, odkiaľ tieto šmakociny objednávaš? Klasicky stylevana? Ja som odtiaľ minulý rok skúsila objednať, všetko prišlo v pohode. Nezmenilo sa za ten rok nič, neplatí sa nič ďalšie, nejaké clo?

adik64
12. sep 2024

Ja som tiež dlho používala Pyunkang Yul, nedávno som prešla na Tony Moly Ceramide toner a som spokojná, aj cenovo vyjde oveľa lepšie oproti Pyunkang.

suzy2508
autor
12. sep 2024

@adik64 ja som tento kedysi mala kúpený a nebola som vôbec spoko, tešila som sa, že som ho dopoužívala 😏 muž má seboreu a na hydratáciu mu pomáhal o dosť lepšie Pyunkang, Tony Moly keď si dával, to akoby si ani nedal nič, koža nereagovala. A moja pleť tiež nič moc.

majamat
12. sep 2024

@suzy2508 😀

majamat
12. sep 2024

@suzy2508 objednavala som velakrat so Stylevany, ale dlho to trva. inak objednavka vzdy v pohode. a veru div ze som nezbankrotovala 😀
som si narobial zasoby, tak som tomu dala potom pokoj, ale uz sa mi odtial objednavat nechce. obcas sem tam objednam nieco aj z nasich eshopov,a le vela objednavam v skupie o korejskej kozmetike.
tam baby zvyknu z azie naobjedavat a potom to v skupine predavaju za podobne ceny. v nasich eshopoch mas ceny aj dvojnasobne.

suzy2508
autor
12. sep 2024

@majamat a môžem ťa poprosiť link na tú skupinu? Pôjdem pošmejdiť najprv teda tam 😁 áno, pamätám, že to bolo o držku a strašne dlho som čakala, už som si myslela, že to ani nedôjde 😁

suzy2508
autor
23. sep 2024

@majamat ďakujem krásne, už aj nakúpené. Ešte vás poprosím tip na nejaký super bohatý krém na pleť. Neviem, čo sa deje, ale moja pleť nejako prestáva zvládať 2x do týždňa tretinoin. Šúpem sa ako had. Na večer som si kúpila navyše iunik propolis nočnú masku, ale ak máte ešte skúsenosť s niečím super, budem rada za tip 🙂

majamat
23. sep 2024

@suzy2508 bohate kremy moc nepouzivam, no niektore kremy obsahuju aj oleje, cize aj ked su to gelkremy, alebo velmi lahke gelkremy dikazu uribit koznu barieru.

patri sem napr aj Soon Jung od Etude. no vyslovene nejaky mastny nie je.
no minule som skusila krem z DM drogerky od Hada Labo. mam aj ten Absolute Smoothing, to je gelkrem, ale tiez nie je uplne taky najlahsi. a teda kupila som si aj druhy krem, asi takyto - Wrinkle Reducer neviem presne, ci to je on, lebo uz nemam krabicku. a teda pride mi taky vyzivnejsi.