Pleťová rutina za málo peňazí

28. okt 2022

Baby ako vyskladať rutinu za málo peňazí? Baby ozaj účinné ale lacné , nemôžem si momentálne dovoliť drahé prípravky , drahe krémy avšak chcem sa o seba starať ..poprosím ak máte čas pomôžte mi s tým ..pleť je suchá ,s jazvyckami po akné..t zóna ..už som zúfalá ,chcem sa starať a neviem ako začať..vek 35...aj očný krém poprosím poradiť ..ďakujem

simca06022011
28. okt 2022

Napozeraj nejake videa na youtube. Napr ordinary podla mna nie je drahý, ale neviem co je vela malo, očný krem je pri dobrých ostatných produktoch podla.mna zbytočný.

drahomirrra
28. okt 2022

Geek and Gorgeous. Lacné, plné vecí čo skutočne zaberajú bez debilného marketingu a voňavých téglikov.
Čistiak pleti, potom toner, sérum APaD, ja mám krém Pyunkang Yul, následne začni používať Retinal (AGame5). Exfoliácia 2-3 x týždenne. Celá veda.
Nájdi si Zuzana Závodská na YT, aleb oprečítaj jej blog Aestheholic. Tá baba je delo.

lucykelly
28. okt 2022

ja som tvoja rovesníčka a odporúčam značku Balea z DM alebo Cien z Lidlu 🙂 za málo peňazí a budeš spokojná 🙂 ja používam denný krém, nočný a očný krém a na čistenie pleťové mlieko, gél a tonizačnú vodu, na odličovanie micelárnu vodu ... a to je všetko 🙂

j93375
28. okt 2022

.

h2o2
28. okt 2022

Ja milujem Baleu a som maximálne spokojná a to som pouzivala Mary Kay a výsledok žiadny teda dosť výrazný na mojom účte 🤣. Keď mám viac času tak používam masky a všetko možné z prirody a kuchyne od Aleo vera po zázvor. Dôležité je piť dost čistej vody.

22abigail22
28. okt 2022

Cleansers (čistenie pleti) - CereVe, Bioderma
Krém s ochranným faktorom SPF - La Roche Posay, Vichi
Toner - neviem (ale mám od E.L.F)
Sérum - The Ordinary
Očný krém- The Ordinary
Krém na tvár- Neutrogena

Ak ovládate angličtinu tak si nájdete na YouTube pána Robert Welsh. ❤️

akinomel
28. okt 2022

Vystačím si s čistiacou pleťovou vodou a krémom Cien. Na pery balzam ružový od Astrid. Šampón na vlasy žihľavový, kondicionér tiež. Nefajčím, alkohol minimálne a príležitostne. Ovocie, zelenina, čistá voda, pokoj v duši. V lete slniečko primerane. Mne osobne to stačí takto.

laura164
28. okt 2022

Micelarna voda, čistiaci gél, Bambucke maslo. Exfoliacia 1x týždenne

jaja20
28. okt 2022

Očný krém používam od Ziaja olivový alebo petržlenovy, stojí okolo 3 eurá a je výborný.

petronellla87
28. okt 2022

Ja pouzivam kozmetiku Ziaja... Dost muziky za malo penazi😊

beata0900
28. okt 2022

The ordinary alebo Revox, a nezabudnúť na spf ak by si zacala pouzivat séra

sense
28. okt 2022

Za malo peňazí, balea.... Niektoré výrobku ešte lepšie ako značkové

marcellka32
28. okt 2022

Ak 35 rokov tak retinal najprv 0.05 geek gorgeous, potom 0.1 geek gorgeous, kyselina hyalurónová geek gorgeous, na hydratáciu najlepšie pyunkang yul

anicka176
28. okt 2022

Garnier

apolka77
30. okt 2022

Mám pleť asi ako ty a 45 rokov. Už roky používam na okolie očí klasickú modrú niveu , jediná má nedrazdi. Skúšala som novšie verzii Nivea a hrôza a des...takže túto lacnú starú klasiku. Tvar si čistim s penou Alverde 3v1 je buď jablková alebo Harmančekova stojí cca 3,50 a je jemná a veľmi som s ňou spokojná. Občas si kúpim sérum Balea napr.s vitamínom C bolo fantastické ,už dlhšie nie je v predajni...ale vyskúšala som aj sérum Balea s kys.hylauronovou a tiež som spokojná, tie Sera stoja nad 5 eur a podľa mňa su lepšie ako tie za 20.... Ja nič iné okrem tej peny Alverde, klasika modrú niveu ale len okolie očí či sérum Balea nepoužívam....jedine keď mám zvyšky špirály tak docistim tiež Vodou na odlicovanie Nivea v čiernej fľaške,to mi vydrží aj pol roka....nepoužívam žiadne drahé krémy mne nerobili dobre, mala som horsu pleť a toto čo som ti napísala je do cca 10-15 eur na niekoľko mesiacov....paráda.

apolka77
30. okt 2022

A to som bez vrások ale že úplne.

daniela2202
31. okt 2022

Bupi mydlo a indulona nechtíková..... Máš to za 3 eura 😁👍👍👍👍👍

anickaaa6aaa
31. okt 2022

Záleží aku mas pleť. Ja hocičo nemôžem, lebo pleti este príťažim... Ale napr mi nevadia kremy od ziaja... Čistiaci gel mam od uriage z lekarne a aj La rosche. Peeling opäť ziaja.

ysseba
31. okt 2022

Presne ako píše @drahomirrra Zuzana je skvelá, pokukaj jej kanál na Youtube a hlavne jej staré príspevky. Teraz v týchto novších propaguje kozmetiku menej dostupnú. Ja som si vďaka nej tiež dala do poriadku pleť.

llull
4. nov 2022

The Ordinary. A na YouTube má dobré videá Aestheholic ale pozri si nejaké z tých starších.

llull
4. nov 2022

@llull ale The Ordinary nemá dobrý krém, ten si kupujem napríklad z dmky nejaký mastnejší ale do 10€