Pleťová kozmetika Balea

lavender94
19. dec 2023

Čo si myslite o balea pleťovej kozmetike? Teraz maju strašne veľký výber a na pohľad to vyzerá dobre, aj tie aktívne zložky su zaujímavé že by som si pokúpila niekoľko produktov najradšej. Ale je to dobre? Predsalen to je balea za 5€ chápete, mám predsudky či to nie je len pekný obal a skutek utek.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katariiinkaa
19. dec 2023

@lavender94 záleží produkt od produktu 🙂 Majú aj produkty ktoré majú zloženie lepšie ako drahšie značky.. Samozrejme potom majú aj také kde zloženie nie je bohvie aké, ale tak to je pri každej značke 🙂

lavender94
autor
19. dec 2023

Mate odporučenie na nejaké konkrétne produkty? Pokukujem po aha sere a sere s vitamínom c

lavender94
autor
19. dec 2023

A po pletovej vode s kyselinou glykolovou

kikiballa
19. dec 2023

@lavender94 skus produkty Balea Med. Tie séra nie sú moc dobré. Sú aj kvalitnejšie. Najmä cčko by som volila od inej značky. Pridaj sa do skupiny Recenzie na kozmetické výrobky. Tam je toho habadej co sa týka recenzií.

majamat
19. dec 2023

velky vyber maju uz dlho a kedysi som pouzivala, no presla som urcitym vyvojom v pouzivani pletovky a hoci som vramci setrenia skusila opat Baleu, vobec mi to nevyhovovalo.
neviem, textura toho kremu, nei je pre mna skusila som asi 3 a nie . nemozem. dokonca aj telova kozmetika mi nepasuje.

lavender94
autor
19. dec 2023

Tak som neodolala, išla som kúpila som. Azelain booster na problematickú plet. Krémy by som od nich neskúšala, musim mať nekomedogenne takže tam idem do svojich znaciek na istotu

suzy2508
19. dec 2023

Ja by som ti skôr poradila vitamín C od značky Geek & Gorgeous. Mám už x-tý v poradí, dôležitá je aj formulácia a koncentrácia. Cena super na to množstvo. Čo sa týka kyselín, odporúčam The Ordinary kyselinu mliečnu, tú máš lepšiu než glykolovú, keďže mliečna aj hydratuje a z tvojho písania mám dojem, že s kyselinami skúsenosť ešte nemáš. Glykolová prestupuje najhlbšie do kože a je väčšia šanca, že ťa podráždi. Hydratačný krém odporúčam obyčajne Cerave. Kupujem vždy v akcii veliké balenie, vydrží celý rok.