Plazmalifting pre krásnu pleť - reálne skúsenosti

mirola
19. nov 2024

Ahojte,
vážne uvažujem o tejto procedúre. Chcela by som sa spýtať na reálne skúsenosti.
Mám 38 rokov, mimické vrásky hlavne na čele a v okolí očí, pod očami mám také vačky ako keby to už od mala, jemne ovisnuté horné viečka, ale zatiaľ žiadna dráma.
Zaujímal by ma samotný priebeh ošetrenia, koľko opakovaní ste absolvovali a v akom intervale, aká bola rekonvalescencia, po koľkých dňoch do prace.. A hlavne cena, miesto, spokojnosť a efekt. Kam by ste mi v rámci BA odporúčali ísť, je toho toľko, že som z toho trochu zmätená a potrebujem nasmerovať.
Ďakujem moc

mamamasama
19. nov 2024

Nie, nie a nie. Plazmalifting funguje na princípe zjazvenia kože. Čo sa deje s tvojou pleťou, keď máš chrastu? Koža v okolí je pevnejšia, že? To isté, keď chrasta odpadne. Ako vyzerá tá chrasta po určitom čase?Ak máš štastie, tak sa to vrati do normalu, ak štastie nemas, tak to bude horsie ako predtym.

lesiaoldi
22. nov 2024

@mirola aj laser CO2 micro je na vrásky.

lesiaoldi
22. nov 2024

CO2 mixto

mirola
autor
22. nov 2024

@lesiaoldi nemas pls nejaky link? dakujem

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirola
autor
22. nov 2024

@lesiaoldi iha, to ma zaujima 🙂 a staci jedno sedenie? kolko ta to vyslo?
idem studovat😝

lesiaoldi
22. nov 2024

@mirola áno jedno stačilo. 200 eur som si dávala iba líca. Celá tvár stojí 500 alebo 400 . Neviem teraz

mirola
autor
22. nov 2024

@lesiaoldi a boli to?
ja mam aj celkom problem s akne, akoze ziadne vredy.. ale kazdy den nejaka nova vyrazka vykukne, alebo sa mi robia pory..pred MS sa cela vyhadzem.. v popise pisu, ze nemoze byt na tvari ziaden "zapal" podla mna vyrazka zapal je, ci?

lesiaoldi
22. nov 2024

@mirola vyrážka môže byť lebo laser je aj na akné. Nesmieš mať herpes alebo také niečo. Ale pred zákrokom berieš aj herpesin..Trocha cítiš nepríjemné pálenie ale dá sa vydržať pre krásu🙂

mirola
autor
22. nov 2024

@lesiaoldi no ja na tej strane ani za boha neviem najst cenník 🙄

lesiaoldi
22. nov 2024

@mirola teraz som pozerala, celá tvár 500 a líca 200, čelo tusim 150, tak keby si dáš iba čelo a líca nás to za 350, ak som dobre pozerala

lesiaoldi
22. nov 2024

@lesiaoldi niekedy mávajú aj akcie že celá tvár za 400.. Teraz majú akciu druhé ošetrenie celej tváre za polovicu. Ale na vrásky myslím, že ti bude stačiť jedno ošetrenie...