Pinzeta na miniatúrne chĺpky

19. feb 2024

Existuje vôbec pinzeta, ktorá vytrhne aj miniatúrne chĺpky? Také, čo napr. nemajú ani 1 milimeter, ale uz ich vidno a cítiť. Či jednoducho na každú pinzetu treba mať aspoň nejakú dĺžku?

viestta
19. feb 2024

Pinzeta s brusenymi koncami z DM zachyti aj tie najmensie chlpy.

autor
19. feb 2024

@viestta to si znela úplné ako z nejakej reklamy 🙈😁 Pozriem, keď tam pôjdem, ďakujem

viestta
19. feb 2024

Mam ich oskusane, je to ich znacka, myslim Eibelin, maju taky plast natiahnuty a niekedy su aj vzorkovane

autor
19. feb 2024

@viestta ďakujem 🫶 určite vyskúšam

0silvia0
19. feb 2024

ja pinzetu na tvár nepoužívam, upravujem len obočie bežnou pinzetou, ale môj muž minule objavil v dm-ke takú srandu na vytrhávanie najmenších chlpkov, chváli si to:
https://www.mojadm.sk/ebelin-odstranovac-chlpko...

autor
19. feb 2024

@0silvia0 na také srandy som už videla videá a tí ľudia pri tom dosť trpeli 🙈 Ale pri najhoršom môžem aj to vyskúšať, ak mi žiadna pinzeta nebude vyhovovať

benit
19. feb 2024

@viestta neviem ci ty mas nejake specialne, ale mne ani obocko tato nevytrha. Zbytocne vyhidene peniaze.

ayanamirei
19. feb 2024

@benit akože nevytrha ? Používam tu istú ako @viestta a som s ňou veľmi spokojná. Kupujem ju pravidelne. Vytrha aj slabúcke blond chĺpky, stačí ju otočiť správnym smerom.

benit
19. feb 2024

@ayanamirei nebudem sa vadit, pisem vlastnu skusenost. Nemam 5 rokov aby som nevedela pouzivat pinzetu🙈

viestta
19. feb 2024

@benit u mna funguje aj na tie najkratsie chlpky, keby nefungovala tak ju nebudem odporucat

benit
19. feb 2024

@viestta mne nevytha nic, len pozalamuje. Kazdemu asi nieco inevyhovuje

mizoko
21. feb 2024

@viestta takú mám a je naozaj super. Neviem či ju mám z DM ale tiež vrelo odporúčam
A mám aj takú spicatu a ostrú ako ihla, tá je skvelá na triesky