Piercing v pupku

ninkadropcek
19. okt 2024

Ahojte chcem sa spýtať kto ma prepychnutý pupok dali ste si to robiť v štúdiu alebo sami alebo vám to urobil niekto z priateľov...viem že by sa to malo robiť radšej v štúdiu ale situácia je taka ze mi to ma urobiť kamarátka...mate niekto njiake typy alebo rady.. ta kamarátka si prepichuje niečo každý týždeň a prepichovala pupok aj kamarátke predo mnou

raztovsetkozmizne
19. okt 2024

Daj si to urobiť niekde u profesionálov, niekto kto má prax, len nie pre pána jána u kamárátky.

ninkadropcek
autor
19. okt 2024

@raztovsetkozmizne rada by som...ale niesom dospelá a nemám tam s kým ísť... takže je to jediná možnosť určite by som jej to nedovolila keby som vedela ze s tým nemá žiadne skúsenosti ale ma

raztovsetkozmizne
19. okt 2024

@ninkadropcek za infekciu ti to nestojí. Počkaj si.

ninkadropcek
autor
19. okt 2024

@raztovsetkozmizne keď je vsetko vydenzifikovane tak infekcia nehrozí. Teda spon tak my to bolo povedané.. máš skúsenosti s piercingom v pupku?🙃

pralinka090
20. okt 2024

Ja osobne by som si to nedala môže ti nechtiac prepichnúť nejaký nerv alebo niečo a môže
sa z toho stať niečo vážnejšie takže by Som to fakt neriskovala, to že sa jej to podarilo niekoľkokrát neznamená že sa jej to môže podariť aj teraz. Na tvojom mieste by som si počkala a dala to urobiť profesionálovi, pretože toto za to nestojí.

nenne27
20. okt 2024

@ninkadropcek moja dcera si dala v studiu, mala 17, isla s kamaratkou.dovolila som jej to, ale nikto odomna nevyzadoval nijake potvrdenie..
Urcite by som si piercing nedavala robit u kamaratky, neblazni!

thirstymonk
20. okt 2024

Joj bože, jake ste hneĎ všetky mudre... a čo keď "kamaratka" sa tomu profesionalne venuje už xy rokov? Je predsa jedno, či v študiu, alebo doma. Infekcia môže byť aj v študiu, si to predstavte!

Pokiaľ kamarátka vie čo robí, veríš jej a dodrží všetky hygienické štandardy (jednorázová ihla, dezinfekcia, dá si rukavice a pod.), tak by som šiel v pohode ku kamarátke.

Pirsing zas nie je operácia krčka maternice. Prinajhoršom sa ti zapáli a odhnije, dáš ho dole a diera zrastie.

niki35
20. okt 2024

@ninkadropcek daj si to urobiť v štúdiu. Ale pozor.. veľmi dlho sa to hojí. Ja som si dala do pupka minulý rok a naozaj sa to dlho hojí. Niekomu lepšie, niekomu horšie.

ninunagynka
20. okt 2024

@ninkadropcek podla mňa ak to sofia vie robiť tak sa nemáš čo ho báť 🩷💋

ninkadropcek
autor
20. okt 2024

@ninunagynka yes yes yees