Ahojte žienky ,tie ktoré máte piercing v pupku. Ako dlho sa vám to hojilo? Aký bol priebeh ? Viem každý je iný,každemu sa to inak hojí..ale chcem len vedieť pretože nad tým rozmýšľam že čo ma čaká ..ďakujem krásne.
Pupok sa hoji dlho. Aj pol roka. Aj ked sa zda, ze je v pohode, nie je. Mne sa napr. po nejakych 4 mesiacoch relativneho pokoja zapalit, opuchol. Musela som si dat atb mast. Ale po dvoch dnoch bol v poriadku. On z vonku vyzera zahojeny, ale v nutri to trochu trva.
Neskutočneho 3/4 roka a to som mohla dezinfikovať stále, vždy zapálené. Potom som to vzdala
uff nech neklamem asi 8 mesiacov kym to bolo tip top 🙈
kamoske to kazal gynekolog v tehotenstve vybrat. takze zvaz aj tieto veci 🙂
hojilo sa mi to skoro hádam aj rok, stále svrbelo a bolo treba čistiť. Potom som ho mala asi další rok max dva a teraz mam navždy dieru v pupku bez náušnice :D
Neviem kolko presne tak 3-5m to bolo asi. Ja som si to dala na leto urobit a vobec mi nepomahalo slnko,voda,bazen atd. Chvilu som si myslela ze sa to ani nezahoji.
Ja som v tom čase chodila na gymnastiku …to sakra bolelo.. . Ale zahojilo sa to pekne, ak robíš to, čo robiť máš 😉 nemáš sa čoho obávať..
Nepamätám si, že koľko to trvalo, ale viem, že sa to zahojilo rýchlo.