Piercing v nose

2. jan 2025

Ahojte. Boli moc prepichnutie? Treba nejaku údržbu? Hojí sa dobre? Bude vadiť ak nosím okuliare do dialky? Pri smrkaní treba dat dolu? Ďakujem

luciaruz
2. jan 2025

Cely zivot mam v nose (okrem ineho) a absolútne bez problemov. Boli to, samozrejme. Ale nic hrozné. Co sa tyka hojenia, nos je bezproblémové miesto. Aj okuliare nosim a teda tie su od pearcingu hoodne daleko. Ohladne smrkania, verim, ze to bol vtip😆😆😆😆

autor
2. jan 2025

@luciaruz kolko ti trvalo hojenie prosím? A bolest moc? 😃

sissy27
2. jan 2025

Ja mam nostril, trochu to boli ale je to len chvilka, da sa to v pohode vydrzat. Hojenie cca 4 mesiace - to ale neznamena, ze to bolo nejake problemove, ale na dotyk to bolo citlive, a asi 2x sa mi stalo, ze som si piercing nechtiac vytiahla a to som videla vsetkych svatych ked som ho davala naspat 😂 teraz uz ani neviem ze ho mam, aj nadchu som absolvovala bez problemov. Jedine, co si fakt musim davat pozor je, ze som zvyknuta si tvar poriadne vysuchat uterakom a to uz nemozem, lebo presne tak som si vytiahla piercing. Teraz to uz sice necitim, ale urcite nie je vhodne ho vytahovat hore-dole.

luciaruz
3. jan 2025

Mne sa zahojilo za par dni, tak aj ostatne pearcingy 🤷🏻‍♀️

s1s4
3. jan 2025

ja mam septum a teda - prepichovala som si to z trucu uplne najviac nehygienickym sposobom akym som mohla
prepichla som to ihlou na sitie (tou najvacsou), s tym som isla este do obchodu lebo nejakym sposobom som septum stratila a musela som kupit novy, vratila som sa domov a tam to znovu bez akejkolvek dezinfekcie dala (trosku zastipalo kedze tou ihlou som urcite nespravila taky prechod aky som potrebovala)
hojilo sa to chvilku, bez problemov
ale urcite odporucam zajst za odbornikom 😁