Piercing v nose

jessicaaaaaaa
16. dec 2024

Dobry vecer, chcela by som sa nieco spytat, alebo len vas nazor na vec.
Takze, 5.decembra, stvrtok som bola na pirsing do nosa, konkretne nostril, mala som 5 dni pirsing na hojenie, ktory som si na 5. den mala vymenit, aj som tak urobila.
Teraz mam uz normalny, ktory som kupila tam, kde mi robili ten pirsing a dezinfikujem si to kazdy den 3x
Takze no ja by som sa len chcela spytat, ze kedy by som si to mohla menit, pretoze mam uz aj nove pirsingy kupene a pacia sa mi ovela viac nez ten, co mam teraz. No neviem, ci mozem, ci nenastane nejaky problem.
Ak s tym mate nejake skusenosti, tak mi prosim dajte vediet.
Predom dakujem.

nicoletta98
16. dec 2024

@jessicaaaaaaa nostril sa hojí veľmi dlho, aj rok.. najlepšie s titánovou labretou. Ak si ho chces vymeniť za krúžok, tak riskuješ “irritation bump” (google).. keď ti to vyjde, tak naspat na labretu a mal by zmiznúť, môže aj ostať navždy 🤷🏼‍♀️ iná labreta by vadit nemala, ak chces vymeniť, ale ja som sa teda po 5 dnoch nosa nevedela ani dotknúť takze 😃

sissy27
16. dec 2024

@jessicaaaaaaa za 5 dni sa ti to urcite nezahojilo, toto neviem aky amater ti robil a radil… realne som mala nostril zahojeny po cca 4 mesiacoch.
@nicoletta98 presne, po 5 dnoch to bolo este velmi cerstve.

jessicaaaaaaa
autor
17. dec 2024

@sissy27 som mala pirsing s ktorym mi to prestrelovala, rovny bol, nebol nijak ohnuty, potom aom vymenila za normalny