Dobry vecer, chcela by som sa nieco spytat, alebo len vas nazor na vec.
Takze, 5.decembra, stvrtok som bola na pirsing do nosa, konkretne nostril, mala som 5 dni pirsing na hojenie, ktory som si na 5. den mala vymenit, aj som tak urobila.
Teraz mam uz normalny, ktory som kupila tam, kde mi robili ten pirsing a dezinfikujem si to kazdy den 3x
Takze no ja by som sa len chcela spytat, ze kedy by som si to mohla menit, pretoze mam uz aj nove pirsingy kupene a pacia sa mi ovela viac nez ten, co mam teraz. No neviem, ci mozem, ci nenastane nejaky problem.
Ak s tym mate nejake skusenosti, tak mi prosim dajte vediet.
Predom dakujem.
@jessicaaaaaaa za 5 dni sa ti to urcite nezahojilo, toto neviem aky amater ti robil a radil… realne som mala nostril zahojeny po cca 4 mesiacoch.
@nicoletta98 presne, po 5 dnoch to bolo este velmi cerstve.
@sissy27 som mala pirsing s ktorym mi to prestrelovala, rovny bol, nebol nijak ohnuty, potom aom vymenila za normalny
@jessicaaaaaaa nostril sa hojí veľmi dlho, aj rok.. najlepšie s titánovou labretou. Ak si ho chces vymeniť za krúžok, tak riskuješ “irritation bump” (google).. keď ti to vyjde, tak naspat na labretu a mal by zmiznúť, môže aj ostať navždy 🤷🏼♀️ iná labreta by vadit nemala, ak chces vymeniť, ale ja som sa teda po 5 dnoch nosa nevedela ani dotknúť takze 😃