ahojte včera som si prepichla sama piercing v jazyku (predtym som si sama prepichla septum, nostril, pupok, bridge, niekolko krat usi) opuchol mi hlavne zo spodku a velmi to boli, neviem rozprávať zrozumiteľne, prosim vas kto ma skusenosti s piercingom v jazyku kedy ustúpi bolest pripadne čo na bolest pomáha🙏🏼
@rurutiax neverím niekomu inemu aby mi nieco prepichnol vsetko dodrziavam rukavice dezinfekciu cistim si to a tak dalej… vsetky veci co sa tyka piercingov tetovani a tunelov si robim sama skorej by som potrebovala len radu co na to aby ta bolest ustupila aspon na par hodin, lebo opuch jazyka je normalny…
@timeeejkaaa nekoleduješ si iba o infekciu ale aj o to, že môžeš prepichnúť nejaký nerv ... Takze je to nezodpovedné.
@timeeejkaaa že neveríš niekomu inému ? 😀
@timeeejkaaa ja som mala opuchnuty jazyk cca 3 tyzdne asi po 2 som mohla ako tak rozpravat=ale je to individualne. kludne si si mohla prepichnut bod kt si nemala a vias si uskodit
@timeeejkaaa To že dodržiavaš sterilitu ako ty tvrdíš je síce pekné, ale očividne o tom prd vieš, keď sa pýtaš takéto otázky na modrom koníku. Ako písala jedna baba vyššie, môžeš si prepichnúť nerv alebo žilu a následky môžu byť trvalé.
@rurutiax prepáčte ale ja viem ze som si kludne mohla prepichnut nerv a ze mozu byt trvale nasledky, ale moja otazka znela uplne inak a to RADA OD NIEKOHO KTO MA PIERCING V JAZYKU ALEBO SA V TOM VYZNA ZE CO POMAHA NA BOLEST lebo aj keby idem k odbornikovi je uplne normalne ze jazyk opuchne a ze boli kedze si musi zvyknut jazyk na sperk a opuch zmizne do 4dni az tyzdna kym sa vsak uplne zahoji je to mesiac
@timeeejkaaa Moja rada?😃 Navštív profesionála, ktorý sa tomu venuje, čiže k piercerovi a nie si pýtať rady na modrom koníku. Piercing v jazyku je sám o sebe nebezpečný aj vtedy, keď ti ho robí profesionál nakoľko jazyk má veľa žíl a nervov. Je viac než možné, že si si ho prepichla na zlom mieste a tým, že si si ho robila ešte sama, tak môžeš dostať infekciu.
Cmulaj kocku ľadu
@timeeejkaaa hlavne malo rozprávať, jesť kasovitu stravu smoothies,kocky ľadu sú super po jedení vyplachovat ústa ústnou vodou a spať vo zvýšenej polohe vtedy zmiernis opuch
@timeeejkaaa nič mliečne nejedz a chce to len cas aj mňa to ukrutne bolelo ale musím povedať že brucho viacej ako jazyk. Ten ľad je dobrý nápad
@timeeejkaaa ja by som to urcite nedala, je to nechutne a musi to sakra boliet
toto som našla, snáď pomôže
Ja som si po prepichu dávala flector od bolesti ale ten je len na predpis ale na par hodín bolesť ustúpila a tiež studené cmúlať
@timeeejkaaa Tu sa skôr naskytá otázka prečo si sama prepichuješ piercingy, veď je to nezodpovedné a hlavne nebezpečné. Sama mám množstvo piercingov, tunely a tetovania, ale takáto kravina by ma teda nenapadla. Prepáč, ale koleduješ si o infekciu.