Ahojte, máte niekto piercing v dolnej pere? Ja som si ho davala robit predvčerom. Na odporucanie som som si dala tu labretku, ze sa to lepšie hoji aj čistí, ale odvtedy citim zub o ktorý sa mi ta plocha hlavička opiera. Chcem si to potom vymenit za mini krúžok (hrubka ani nie milimeter a priemer asi 8mm) , no budem to aj potom tak cítiť? Ake máte skúsenosti vy?
A prosím, zapojte sa len tí, ktorí s tym fakt máte skúsenosti, hejteri sa radšej ani nevyjadrujte 😉
Mala som 3r, časom si na to zvykneš a nebudeš to cítiť, zahojilo sa mi to rýchlo. Mala som potom krúžok ale kvôli práci som si ho musela vybrať a dierka mi aj po 2-3r zrástla
A pamätáte si aj kedy ste si ten prvy menili za iny? Lebo mne povedali ze aspon mesiac by som mala mať tento a tak az vymeniť, ale ked takto pojdem na velku noc k manzelovej babke ta ma vyhodi z domu 🤣 kruzok sice bude mozno viac vidno ale je fakt taky malicky a tenucky ze sa na to dajak vyhovorim, ze je to fake alebo dačo take 🫣
A neviem ze ako mi bude reagovať prave kruzok na zuby pri žutí, lebo mam to celkom aj na kraji spravené, inak sa dava trosku nižšie, ale ja som chcela ze tak bližšie k jamke aby som si tam fakt dala taky ten najmenší kruzok.
@janqa27 určite aspoň mesiac, s týmto by som neexperimentovala. A keď pôjdeš meniť hlavne dezinfikuj všetko ako ma byt.
@hermionecka ja uz nemám 7 rokov a stále to nemám zarastené, tak isto aj dierku v uchu ,v puberte som si dávala tretiu na takú malú nausnicu bolo to in, a strcim tam nausnicu aj po 10 rokoch 😮
Budeš. Obijalo mi to zub,či krúžok alebo gulička. Nonstop som sa s tým hrala. Krútila to. Kusala. Mala som to asi 4r. Vyzeralo to dobre ale to je všetko. Chýbalo mi to občas ale asi len zo zvyku.Teraz už vôbec nie.
@ivangeline a ak ti to 4 roky obijalo zub, nemala so s tym zubom problemy?? 🫣
@janqa27 …nie,len zubárka hovorila,že to nie je dobre pre sklovinu ;D …ja mám celkovo dolné zuby zdravšie.
Inak dnes ma to zacalo trošku uz aj boliet, vecer to uz aj zacervenalo a teraz v noci vidim ze mam trochu aj opuchnuté pery. Môže to byť tym ze som do toho cez deň šupala? (Samozrejme nie rukami, ale tak som sa v ustach a tym hrala)
..bojim sa teraz ci sa mi to nezapali alebo neviem co 😔 ...zacinam trošku panikarit no...
@janqa27 labret prestaneš za chvilu cítiť, teraz ešte plôška trčí ale za pár dní sa ti akoby vtlačí zvnútra do tej sliznice.
Splynie s nou. Plus ti asi dali na začiatok dlhšou ticku kvôli opuchom. Keď dáš po zahojeni kratšiu bude to ešte lepšie.
Pri krúžku záleží aj ako máš zuby postavene..ale do zubu ti bude narazat stále.