Dobrý deň, chcela som sa opýtať aké máte skúsenosti? Naozaj funguje? Mam tmavé hrube chĺpky. Ďakujem
@cyberk somarina? ja mam svetlohnede chlpky a po 4 pouzitiach si nohy takmer nemusim holit...
Prosím vás ak mi viete povedať aj typ aký máte bola by som šťastná . Neočakávam od neho úplne zmiznutie chlpkov stacilo by mi keby boli aj jemnejsie alebo svetlejsie :D
@falbala132 toto je ten problem, ze "takmer" 🙂 mne to pod pazuchy vobec nefungovalo, a na nohach odstranilo tak 70% chlpov, cas straveny laser-ovanim som mohla radsej vyuzit na normalne holenie a usetrila by som si cas, kedze holit sa trebalo tak ci tak, i ked chlpov nebolo az tak vela, ale za mna to je nevyhodne ;)
@cyberk tak ja co som si nohy musela holit pomaly 2 x denne, lebo vecer som uz mala strnisko a teraz staci rychlo prebehnut raz za 2 tyzdne, to "takmer" je u mna vyhra v loterii 🙂
@helka90 mam ten najnovsi BRI 9000
@falbala132 taak to ano, to potom vyhra je :D
@cyberk podla mna nie si vobec narocna, alebo teda minimalne sme narocne dve, co sme od toho cakali viac :D
Ja som fakt poctivo blikala 2 roky a potom si povedala, ze prestanem. Lebo ked sa mam depilovat pred kazdym pouzitim, tak to je pre mna kontraproduktivne. Na nohach si to v pohode epilatorom spravim za 15 minut, po rokoch co ho pouzivam tam skoro nic nemam. Na tvari mi Lumea nezabrala vobec, akoze nula, nula nic. V podpazusi ano, ale az po cca roku a pol som si blikala raz za mesiac. Vznikali mi tam dost skarede mapy, kde chlpky vyrastali a kde nie, cize to nevyzeralo dobre. Ale ja som len nesikovna.
Bola som idealny kandidat na toto a predsa nie som spokojna s vysledkom, lebo som cakala za tie peniaze viac.
@helka90 ja este doplnim, ze jej pouzivanie NIE JE vhodne na znamienka, krcove zily, pri ekzemoch a koznych chorobach.
Baby, na aký stupeň blikáte?
Na malé plochy odporúčam mravci olej. Oblasť bikin tam som použila ja treba vytrhať od koreňov alebo s epilatorom oholit vmasirovat olej a po pár použitiach sú chlpy fuč. Možno po pár rokoch treba zopakovať ked ze telo sa regeneruje a aj korienky. Do lumei by dom nešla zbytočne žiarenia a dosť sme osvieteny
@koniarova na 3, aj ked mi lumea dala az stupen 5. Pri tych vyssich ako 3 ma to pali a neprijemne su mi tie vyboje.
Lumea je topka!! Nečakala som, zázrak že sa chlpov zbavím úplne,ale ako sa píše vyššie,70% chlpov z nôh zmizlo,a ja keď som si oholila nohy ráno, večer už mi rasili nové 🤧.. teraz mám pár chlpov na nohách,aj to jemných,takisto intímne oblasti skoro bez chlpov, pod pazuchami mne nejako extra nezabrala,ale aj tam sú chĺpky jemnejšie..za mňa sa určite oplatí.
@simonettasimonova "mravci" olej ? počujem prvý krát, čo je to?
je tu xx tem o tom skus pohladat a zistis, ze to je dobra somarina :D :D