Ahojte dámy, prosím vás, stalo sa vám po použití Philips Lumea či iného podobného zariadenia, že ste mali podráždenú pokožku v zmysle začervenaných, jemne opuchnutých svrbivých pupienkov a tiež akoby biele fliačky? Dvakrát sa mi nič nestalo až dnes. Dala som trochu vyššiu intenzitu č.4, lebo niektoré chĺpky boli odolné a nebola som čerstvo oholená ale sú to tri dni, stalo sa vám to? Prosím písať iba v prípade osobnej skúsenosti. Ďakujem
nie, mas pomerne svetlu pokozku, nemala by takto reagovat,
ja osm mala nahodou len spalene znamienko, ked sa mi nepodarilo vyhnut sa mu.
aj to sa tyka len mimoriadne tmavych znamienok, tie svetlejsie a aj pigmentove skvrny su ok ( mam ich neskutocne mnozstvo )
@ewula192 a môžem sa opýtať či funguje takto z dlhodobého hľadiska? Ja mám lumeu používam ju, ale iba pár krát som si s ňou zatiaľ prešla nohy že na skúšku.
A autorka - ja tiež takéto nič nemám…
@gabika0825
Ja som si stiahla aplikaciu ich a isla som podla ich planu terwz som v 9 mesiaci a od kedy som zistila ze som tehotna tsk lumeu nepouzivam 🙂 chlpky radtu velmi zriedka a iba fakt sem tam co je uz nejakych 7 mesiacov bez holenia 🙂 ja som velmi spokojna
@ewula192 aha oni majú nejakú aplikáciu? Ja idem podľa návodu ktorý bol priložený v balení. Vieš mi napisat tu aplikáciu ktorá to je? Dakujem 😊😊
@gabika0825 ahoj len cez google aplikacia dj vyhladsjnlumea a stiahni
Mam inu znacku pristroja ipl, ale toto sa mi tiež raz stalo.. Neviem preco, pritom som ho pouzila 1000x a pohoda. Zmizlo to same, teraz si nohy prejdem uz len tak 3x do roka na udržanie.
@hanelka1 pozri vedľajšie účinky. Osobnú skúsenosť nemám, ale čítala som minulý týždeň staršiu diskusiu a tam to jedna tiež mala, vraj to veľmi svrbelo. Niekto jej písal, že je to v popise ako vedľajší účinok, tak pozri návod. A vraj neškrabať, lebo potom sa to dlho hojí. Skús pozrieť staršie diskusie k lumei tu na koníkovi. Myslím, že baby jej odporúčali nižší stupeň.
@hanelka1 pozri https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/domaca-epilacia-ipl-pristrojom-philips-lumea/?page=4&scrollto=first strana 5, tam dala foto používatelka Jahoda neviem koľko. Diskusiu som nedočítala, ale možno tam nájdeš nejaké riešenie.
@jamabe ďakujem, ja už asi viem prečo sa mi to stalo. 2 dni predtým som dobrala antibiotiká a keď sa berú ATB.
nesie sa ist na slnko. No a ja som si vlastne spôsobila takúto alergiu ako zo slnka práve týmto. Tak si myslím,že to bolo z toho. Už mi to prešlo po 10 dňoch. Svrbelo to naozaj ako žihľavka.
@hanelka1 ja pouzivam lumeu uz 3 roky a nikdy sa mi nic taketo nestalo.. na nohy si davam 4 na citlivejsie miesto 3