Zienky tie co mate doma Philips lumeu ja mam konkrétne IPL 7000 SC 1997/00. Chcela by som sa spýtať ako vyzerajú vaše nastavce 🙏
Ja mam jeden taký na tvár kde je vnútri pliešok cerveny lenže na tom druhom nastavci ktorý je určený na telo nieje žiadny pliešok ako napr na tom určenom na tvár. Ja som si to vôbec nevsímala až dnes ráno keď som si išla robiť nohy a neviem teda ci to tam nemá byť alebo ci mi to niekde vypadlo ? 😂 fakt som si nie istá
Ďakujem.
Akurát som sa išla pýtať na lumeu aj ja 😄 K Tvojej otázke, mám tam tiež bez sklíčka.
A moja otázka je, zaberá Vám tá Lumea? Ja teraz ľutujem, že som mala ísť rovno na laserovú epiláciu za tie peniaze som mohla mať jednu oblasť, ale navždy.
@avonladyba len ja na tom jednom co je na telo nemám nič vlastne je to otvorene tej nástavec ak chápeš. 🙂 prejdem prstom tade nič tam nieje 😂 tak neviem co lebo na tom druhom mam. 🙂
Mne zaberá áno. 🙂 , aj trištvrte roka som si nemusela holiť nohy 🙂
No veď tak isto to mám. Tak to má byť. Mne ani nenapadlo to riešiť. 🙂 Proste na celom tele hlavne nohy je pokožka menej citlivá ako na hornej pere a podobne. Ale na tvár si to nedávam, nedoverujem až tak tomu. 😄 Aby mi náhodou o pár rokov neobjavili sa nejaké škvrny na tvári alebo čo 😄 asi možno blbosť ale bojím sa na tvár. 😄
@avonladyba aha super ďakujem ti veľmi pekne 🙂 ja neviem co ma to napadlo zrazu sa mi to zdalo cudne ze tam nič nemám 😂 pritom to mam dlhšie, neviem prečo ma to napadlo 😂
Ani ja na tvár nepoužívam ale len na telo. 🙂
@avonladyba použila som pár krát a áno úbytok chĺpkov naozaj vidím a to mám chĺpky na nohách ako chlap. Takze pre mna je to super vec, verím tomu že ešte pár krát použijem-podľa návodu a budú preč. Skôr má štve že sa rýchlo vybíja.
...tiež len na jednom zo štyroch nádstavcov 🙂
ja pouzivam na tvar uz od Vianoc a v pohode 🙂 a ano, mam to co sa tyka toho nadstavca uplne tak isto. podla mna to tak ma byt, nakolko na tvari mas citlivejsiu pokozku ako inde.
Ďakujem Vám zíenky 🙂 🙏 tak som sa ukludnila , že mi nič z tade nevypadlo 😂 môžem ísť na to
Myslím toto vnútri