Philips automatická kulma na vlasy

beckinka
13. máj 2024

Ahojte, ma niektora z vas tuto kulmu na vlasy? Dlho po nej pozeram, ale nie som si stale ista ci je to co hladam. Ak sa nejaka podeli o svoje postrehy, recenzie budem vdacna

Philips Series 8000 SenseIQ BHB887/00

jajanka31
13. máj 2024

Ja mam taku od vianoc

jajanka31
13. máj 2024

@beckinka co potrebujes vediet, ja mam dlhe vlasy a zle sa mi s nou robi

beckinka
autor
13. máj 2024

@jajanka31 to fakt? ja mam vlasy cca po lopatky a chcela som vediet ci je to s nou take jednoduche ako vidim na videach. Preco sa ti s nou zle robi?

monciika
13. máj 2024

@beckinka ahoj, ja ju mám. Neviem si robiť vlny zo zadu ani z predu veľmi nie s normálnou kulmou ale s touto som si spravila ako nič 😀 takže ja neľutujem a tiež mam vlasy asi tak po lopatky.. ak chceš nejaké info tak kľudne napíš alebo sa pýtaj

jajanka31
13. máj 2024

No to by mozno slo ja mam vlasy este dlhsie. No v prvom rade musim davat tenke pramene a trva to o dost dlhsie, nema to casovas teda sama si ratam 10 sekund 15.. a casto to vlasy pretoci a vypne sa to tak to zas musim zapinat. Neviem ci som sa to nenaucila robit ale je to na nervy..

beckinka
autor
13. máj 2024

@jajanka31 zaujímavé lebo v popise píšu že kulma má časovač..

beckinka
autor
13. máj 2024

@monciika ahoj nemáš náhodou fotku vĺn ktoré kulma robí? Dosť by mi to pomohlo.

monciika
13. máj 2024

@beckinka poslala som ti správu

jajanka31
13. máj 2024

@beckinka no ja som k tomu zabudla navod na chate kde sme boli na vianoce a robila som to doma len podla videa a neviem ten casovac ma to nejak zapipat? Alebo ako?

monciika
13. máj 2024

@jajanka31 držíte to na vlasoch ono to točí a zapipa to .. podľa toho na koľko sekund to je nastavené a keď to zapipa treba dat kulmu preč