Ahojte dnes som si dala prepichnut nos a tá čo mi ho prepichovala mi odporučila s tou nausnicku pohybovať hore dole do strany atd… lenze keď to robím trošku ma to boli a keď ho vytahujem trošku von ani to neide lebo ma to tiež boli až mám pocit že asi ten pearcing už nikdy nevyberiem. 🤣 je to normálne ? Alebo časom po 8 týždňov už ho normálne vyberiem ? Neprepichovali mi to tou veľkou ihlou ale tým strojčekom takže ja to nemám ani v nose nejak zaistené je to ako normálna náušnice v uchu len bez toho čudliku
@carolinaherr Ja mám piercing v nose 18 rokov, mne ho nastreľovali. Čo si pamätám je, že som si to tiež mala otáčať, čo je prevencia pred zarastením a potierala som si to pri pohybovaní s liehom. A tiež tam bol zo začiatku opuch, čo povolilo po pár dňoch.
@mima172 ale dala sa ti tá náušnica potom normálne vybrať ?lebo keď s ňou pohybujem ja a trošku povitiahnem ani to neide lebo to boli
@carolinaherr a máš rovnú paličku, ktorú ti dnu jemne zahli alebo paličku ukončenú guličkou? Každopádne, nech máš akúkoľvek, tak to máš samozrejme citlivé, jemne opuchnuté a preto to bolí a zdá sa ti, ze to nepôjde vytiahnuť. Ale neboj, po pár dňoch pôjde, len aj na to vyťahovanie musíš získať cvik. Ja napríklad nemôžem mať piercing zakončený gulickou, boli ma to "ako sviňa" pri vyťahovaní, tak si kupujem len s rovnou dlhšou paličkou a tie si sama zahnem ako je mi to príjemné.
@mima172 práveže ja nemám ani z gulickou ani zahnuté to nemám je to rovné ako nausnica v uchu 😃
Mne prestrelovali keď som bola na základnej, a tiež mi kázali pretáčať každý deň aj viac krát, potom to prestane bolieť.
@carolinaherr Jasné, to máš ten základný. Neboj, len s ním pohybuj pár x denne. Bolesť a mierny opuch k tomu patria.
@carolinaherr vždy sa musí prepichovať ihlou a nie nastrelovať